Priemyselný Areál, 8371 m2, Partizánske

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

RADO Reality ponúka na predaj priemyselný areál nachádzajúci sa v intraviláne mesta Partizánske (Trenčiansky kraj). Vo vzdialenosti cca 2,4 km od štátnej cesty I/64 Topoľčany / Nováky a cca 1,2km od centra mesta Partizánske (MsÚ). 120km od hlavného mesta Bratislava. Podľa schválenej územnoplánovacej dokumentácie mesta nie je prevádzka v areáli v rozpore s týmto dokumentom. Areál je zo severozápadnej strany ohraničený záhradkárskou osadou a riekou Nitrou, z východnej strany lesnou cestou a lesným masívom, z južnej strany lesom. Prístup do areálu je po miestnej asfaltovej komunikácii, ktorá končí pred vstupom do areálu.
Celková výmera areálu je 8371 m2, z čoho je 914 m2 zastavaných stavbami. Celý areál je oplotený pletivovým oplotením výšky 220cm, postaveným v rokoch . V areálu sa nachádzajú celkovo 4 samostatné stavebné objekty a betónová odstavná plocha o výmere cca 250m2. Okrem toho je 80% zostávajúcich plôch (cca 650 m2) je vyštrkovaná zhutnená plocha. V rokoch 1995 – 2000 bola vykonaná generálna rekonštrukcia všetkých stavebných objektov, areáli sa zriadili nové prípojky na všetky inžinierske siete.
Zemný plyn - V tesnej blízkosti areálu je STL plynovod, z ktorého je do areálu vedená 6/4“ prípojka. V oplotení je umiestnené meranie a regulátor tlaku. Všetky objekty v areálu sú napojené na NTL rozvod plynu.
Vodovod- sa nachádza cca 15m od areálu ( potrubie PVC pr.110mm) a do areálu je vedená samostatná prípojka PE pr. 6/4“ s meraním v samostatnej vodomernej šachte.
El. energia - v areáli sa nachádza vzdušná trafostanica v majetku ZsEZ o výkone 300kVA, z ktorej je zásobovaný celý areál. Na trafostanici je min. 50% výkonová rezerva.
Kanalizácia - Soc. zariadenie je odkanalizované do septiku. Ostatné objekty nie sú odkanalizované a ich prípadné odkanalizovanie je možné riešiť cez ČOV s vyústením do odľahčovacej stoky v správe ZsVAK, ktorá sa nachádza cca 5m od juhozápadnej hranice areálu.
Telefón / Internet - Prípojka na pevnú linku Telekom
Komunikácia - miestna komunikácia 8,0/40 je ukončená pred vstupom do areálu.
STAVEBNÉ OBJEKTY:
1.) Administratívno-sociálna budova
Výmera 102 m2. Jednopodlažný, nepodpivničený objekt so sedlovou strechou. Celková rekonštrukcia stavby bola vykonaná v roku 1996 , kde z pôvodnej stavby zostali len základy a ostatné konštrukcie boli na novo vystavané. Obsahuje 2ks kancelárií so samostatným vstupom a soc. zariadením pre administratívu, šatne pre cca 30 mužov a sociálne zariadenie pre rovnaké množstvo so samostatným vstupom. Objekt je vykurovaný samostatným plynovým kotlom na zemný plyn. V tomto kotly sa pripravuje aj TUV. Systém vykurovania je teplovodný s telesami KORAD. Ústredné kúrenie a plynofikácia objektu boli zrealizované v roku 1997.
2.) Prevádzková budova
Výmera 771 m2. Jednopodlažný, nepodpivničený objekt so sedlovou strechou. Stavbu možno rozdeliť do 4-och samostatných celkov. Rekonštrukcia a dostavba stavby bola vykonaná v rokoch 1996 –1998. Pôvodná a zrekonštruovaná stavba je dielňa (využívaná ako kováčňa a zámočnícka dielňa) s vykurovaním gamatami, odvetranou vyhňou a potrebnými rozvodmi NN, zemného plynu. Súčasťou tejto dielne je aj pristavaný skladový priestor. Pôvodný a zrekonštruovaný je nezateplený sklad, ktorý bol využívaný aj ako garáže pre 4 ks nákladných áut. Prístavba skladu technických plynov pre cca 500ks plynových fliaš technických plynov. Objekt má certifikáciu od TS SR a požiarnikov na uvedenú činnosť. Súčasťou tejto prevádzky sú aj kancelária pre skladníka/technika, ktoré sú prístupné samostatným vchodom a vykurované gamatami. Prístavba garáží pre 5ks nákladných automobilov.
3.) Hospodárska budova
Výmera 41 m2. Jednopodlažný, nepodpivničený objekt so sedlovou strechou, polovica zateplená s vykurovaním gamatami. Objekt je nateraz využívaný ako zverinec pre strážnych psov a sklad pre správcu areálu.
4.) Pozemok so základmi pre možný rodinný dom
Pri kúpe areálu bol súčasťou areálu aj rodinný dom správcu. V roku 1997 započala rekonštrukcia tejto stavby. Pri prácach sa zistili na objekte také závady, že bol odstránený a na základe vydaného nového stavebného povolenia bola začatá novostavba rodinného domu. Z novostavby boli zrealizované základy a prípojky všetkých inžinierskych sietí. Stavebné povolenie v prípade potreby je nutné obnoviť.
5.) Ostatné stavby a objekty
V areáli sa nachádza aj umývacia rampa pre nákladné vozidlá s kopanou studňou pr. 200cm hlbokou cca 12m. Rampa a studňa nebola doteraz rekonštruovaná a preto nevyhovuje terajším predpisom. Technicky je v dobrom stave a odpadové vody je možné po osadení ČOV odviesť do odľahčovacej stoky kanalizácie , ktorá sa nachádza cca 5m od hranice areálu. V areály sa rovnako nachádza aj betónová plocha.

V prípade záujmu možný aj prenájom areálu.
Cena prenájmu: dohodou

Uvedená cena je konečná a nenavyšuje sa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

+ VRÁTIME VÁM 10% V HOTOVOSTI Z REKONŠTRUKCIE
Viac informácií na www.radoreality.sk

Podobné realitné ponuky