Pozemok s rozostavanou stavbou + možnosť ďalšej budovy, 1479 m2

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj pozemok s rozostavanou budovou. Nachádza na rohu ulíc Hydinárska - Vinohradnícka v Bratislave v Podunajských Biskupiciach. Pozemok spolu má 1479 m2.

Rozostavaná stavba:
Budova má zastavanú plochu 281 m2:
1.podzemné podlažie 207 m2
1.nadzemné podlažie 279 m2
2.nadzemné podlažie 243 m2
Pozemok prístupný z Vinohradníckej (je na ňom sčasti vybudovaná rampa do 1. PP).
Stavebné povolenie bolo vydané na Rodinný dom s ateliérom, na bývanie a administratívu.
T.č. je postavená hrubá stavba bez okien, čiastočné rozvody. Pozemok je vyčistený. Stavba je murovaná z Porotherm 44 cm, s monolitickými stropmi, plochá strecha. Hlavný vstup z Hydinárskej a vjazd do priestrannej garáže z Vinohradníckej. Všetky inžinierske siete. Pred objektom je možnosť parkovania 5 aut. Podzemný priestor prístupný po príjazdovej rame je možné využiť na parkovanie (aj dodávok) alebo využiť ako skladový priestor. Rozostavaný objekt má rôzne možnosti využitia:
a) administratívna budova - sídlo firmy so skladom a výrobou, prístup z dvoch strán, veľké výklady, veľký pozemok na parkovanie - vhodné pre stavebniny, autoservis...
b) dostavba exkluzívneho rodinného domu s priestranným pozemkom. Dispozične zaujímavo riešený. Pozemok až 1198 m2. 2 podlažia s nadštandardnou výškou stropu + garáž pod 2/3 objektu - možnosť wellnesu alebo spoločenskej miestnosti.
c) dostavba objektu na "bytový dom" - pripravená štúdia na priestranné byty - každý s 2 parkovacími miestami. Dostatok návštevníckych parkovacích miest. Predzáhradka.
V druhej časti pozemku na jeho hranici je možnosť postaviť polyfunkčný objekt s vlastným vstupom. Pozemok je vhodný na IBV - malopodlažný bytový dom, resp. rodinný dvojdom, každý s tromi bytmi. Na prízemí s občianskou vybavenosťou. Stavba takéhoto objektu by výrazne zvýšila návratnosť investície.

K dispozícii je Vám hypotekárny špecialista, ktorý pohodlne zariadi Vašu hypotéku a vo väčšine prípadov dojedná výhodnejšie podmienky, ako keď si klient hypotéku vybavuje sám. Jeho služby sú pre Vás. Výhodou služieb hypotekárneho špecialistu je obhajovanie Vašich záujmov na finančnom trhu voči všetkým bankám. Prednosťou je komfort, ktorý táto služba so sebou prináša. Dostanete ponuky všetkých bánk na jednom mieste. Väčšinu za Vás urobí náš hypotekárny špecialista, ktorý následne pripraví optimálny model splácania Vám šitý na mieru a skompletizuje doklady.


COMPRA s.r.o. poskytuje full servis v oblasti nehnuteľností. Sme presvedčené, že rozsah našich služieb dokáže uspokojiť požiadavky našich klientov v oblasti realít: kúpa, predaj a prenájom nehnuteľností nielen v Bratislave. Realitná sekcia ponúka komplexné služby v oblasti realít, právny servis, poradenstvo a služby súvisiace s hypotekárnymi úvermi. Pre cudzincov poskytujeme relokačné služby pre jednotlivcov, ktorí sa rozhodli žiť dlhšiu dobu na Slovensku, avšak ponúkame aj business relokačné služby. K dispozícii sú balíky služieb, ale aj služby šité na mieru. V oblasti facility managementu poskytujeme full service nielen pre zahraničné firmy a jednotlivcov, ale v posledných rokov čoraz viac aj pre zaneprázdnených tuzemcov. Interiérový design dopĺňa portfólio našich služieb vrátane zabezpečenia rekonštrukcií a home stagingu.
Vieme, že predaj, kúpa a prenájom nehnuteľností je pre našich klientov krok, ktorý bežne robia len pár krát v živote a preto poskytujeme našim klientom maximálnu starostlivosť. Tešíme sa na úspešnú spoluprácu.

Vieme, že predaj, kúpa a prenájom nehnuteľností je pre našich klientov krok, ktorý bežne robia len pár krát v živote a preto poskytujeme našim klientom maximálnu starostlivosť. Tešíme sa na úspešnú spoluprácu.

Podobné realitné ponuky

Na predaj orná pôda v Podunajských Biskupiciach 13 362 m2
Predaj 1.135.770,- €
Na predaj orná pôda v Podunajských Biskupiciach 13 362 m2

Voľnébývanie.sk ponúka na predaj ornú pôdu 13 362 m2 v BA - Podunajské Biskupice, vhodnú pre nový, stavbársky projekt.Rozloha = 13 362 m2Šírka = 17 m, dĺžka =...

Developerské pozemky 13362 m2 Bratislava - Podunajské Biskupice / Odeská
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Na predaj orná pôda v Podunajských Biskupiciach 13 362 m2 1.135.770,- € Developerské pozemky 13362 m2 Bratislava - Podunajské Biskupice
Odeská
predaj