Na predaj chata v záhradkárskej oblasti Myjava.

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

RADO reality vám ponúka na predaj peknú dvojpodlažnú chatu v tichej záhradkárskej oblasti s 1000m2 pozemkom.

Tento pozemok je terasovitý a na spodnej časti sa nachádza potok. Naprieč všetkými pozemkami prechádza záhradkársky vodovod s pitnou vodou a každý majiteľ má možnosť sa naň bezplatne pripojiť. Napriek tomuto má chatka samostatnú studňu s úžitkovou vodou, na ktorú je pripojená.

Na pozemku sa nachádza menšia záhradka s krovinovým ovocím, viničom, leskovým a vlašským orechom a niekoľkými ovocnými stromami. Vedľa chaty je priestranný altánok, ktorý poslúži aj na uskladnenie dreva na zimu. Chata má piecku na tuhé palivo. Príjazdová cesta je momentálne prašná, ale je naplánovaná asfaltová úprava, ktorá má byť v čo najbližšom čase zrealizovaná. Pred vstupom do chaty je predzáhradka a menšie posedenie, kde si môžete spríjemniť večerné chvíle s milými susedmi.
Pri vstupe do chaty sa nachádza chodba na odkladanie vecí a vstup do hlavnej izby. Tuná je menšia kuchynka, piecka na tuhé palivo a pohodlná pohovka. S tejto miestnosti sa prechádza do izby, ktorá môže byť hlavnou spálňou. No v prípade návštevy môže poslúžiť podkrovie, na ktoré sa vychádza sklopným schodiskom. Tento priestor nie je vysoký, ale pre mladých ľudí zaujímavý.

Chata je na terasovitom pozemku a preto je celá podpivničená, nakoľko sa do týchto obytných častí dostanete samostatne z vonku. Napriek tomuto je tu možnosť spraviť schodisko aj zo vstupnej časti chaty nad touto chodbou, nakoľko sú súbežné. Z tejto samostatnej chodby sa vstupuje do práčovne, technickej miestnosti, kde sa nachádza vodáreň a ohrievač úžitkovej vody, samostatná toaleta, sprchový kút s umývadlom. Za chatkou je pekne upravený terasovitý pozemok končiaci potokom. Na pozemku za chatkou je 2m3 septyk a studňa s úžitkovou vodou. Na pozemku je možnosť ďalšieho budovania, ako je postavenie ďalšej chaty.

Myjava sa nachádza v západnej časti Trenčianskeho kraja, v oblasti Myjavskej pahorkatiny a je prirodzeným centrom kopaničiarskeho regiónu. Najbližšími mestskými susedmi Myjavy sú Brezová pod Bradlom (10 km), Stará Turá (11 km), Senica (24 km), Nové Mesto nad Váhom (24 km) a Skalica s Holíčom (31 km).

Myjava a celý kopaničiarsky región sú nielen na Slovensku, ale aj za jeho hranicami známe svojimi bohatými folklórnymi tradíciami a tradičnou ľudovou kultúrou, ktorá je tu stále živá. Dôkazom toho sú každoročné kultúrne podujatia, ktoré sa v Myjave uskutočňujú a tešia sa záujmu verejnosti.V samotnom meste dnes aktívne pôsobí niekoľko folklórnych skupín, súborov a ľudových hudieb.

Vzhľadom na uvedené skutočnosti nie je náhoda, že najväčším a najvýznamnejším kultúrnym podujatím usporadúvaným je každoročne trojdňový Medzinárodný folklórny festival MYJAVA. Ten sa koná vždy v júni a navštevujú ho tisíce divákov zo Slovenska i zahraničia. Vystupuje na ňom 1500 až 1800 účinkujúcich z celého sveta a jeho hlavnou programovou scénou je amfiteáter Trnovce. Myjavský festival sa koná už viac ako 55 rokov a patrí spolu s Detvou a Východnou medzi tri najväčšie a najvýznamnejšie slovenské folklórne festivaly.

Neprehliadnuteľným je pamätník gen. M. R. Štefánika v centre Myjavy z roku 1921, ktorý je jedinečný tým, že prečkal všetky ťažké časy.

[Prírodné zaujímavosti:

Prírodná pamiatka Kožíkov vrch sa nachádza sa v katastrálnom území obce Vrbovce, na severnom výbežku Vesného vrchu.
Prírodná pamiatka Bučkova jama s rozlohou 38,46 ha sa nachádza sa na juhovýchodnom svahu vrchu Žalostiná pri obci Vrbovce.
Národná prírodná rezervácia Čachtický hradný vrch je vlastne odlesnený kopec nad obcami Višňové a Čachtice, na ktorého vrchole je ruina známeho Čachtického hradu.


Uvedená cena je konečná a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Kontakt na makléra:

Radovan Rothacker
RADO Reality Group
Tel.:
E-mail:
FB: Reality ZS
Web: radoreality.sk

Podobné realitné ponuky

Chalúpka Myjavské Kopanice
Predaj 125.000,- €
Chalúpka Myjavské Kopanice

Predáme chalúpku po čiastočnej rekonštrukcii. Výmena strechy, izolácia, nové podlahy, kúpeľňa, WC, rozvody elektriny a vody.Potrebné dokončiť podlahovú krytinu, maľovku, zariadenie a v prípade potreby zobytniť podkrovie. Momentálna úžitková...

Chata 65 m2 Podkylava
EXKLUZÍVNE ponúka na predaj rekreačnú chatu v Starej Myjave
Predaj 175.000,- €
EXKLUZÍVNE ponúka na predaj rekreačnú chatu v Starej Myjave

Exkluzívne ponúkame na predaj zrekonštruovanú 4 izbovú chatu v rekreačnej oblasti Stará Myjava, ktorá je priamo určená na oddych alebo trvalé bývanie. Rekreačné stredisko sa nachádza na konci obce Stará...

Chata 623 m2 Stará Myjava
Rekreačná chata pri potoku s pozemkom 1074 m2 - Stará Myjava
Predaj 57.900,- €
Rekreačná chata pri potoku s pozemkom 1074 m2 - Stará Myjava

177156 - V prekrásnom prostredí myjavských kopaníc v obci Stará Myjava ponúkame na predaj dvojpodlažnú murovanú rekreačnú chatu s úžitkovou plochou 50m2, postavenú na krásnom mierne svahovitom pozemku obdĺžnikového tvaru...

Chata 50 m2 Stará Myjava
Nová moderná chata na  Myjavských kopaniciach
Predaj 99.900,- €
Nová moderná chata na Myjavských kopaniciach

Ponúkame vám na predaj novú, modernú chatu postavenú z lodných kontajnerov v krásnom prostredí Myjavských kopaníc.Zastavaná plocha je 60 m2 a úžitková plocha 60 m2.Chatka dispozične pozostáva: spoločenská...

Chata 60 m2 Krajné
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Chalúpka Myjavské Kopanice 125.000,- € Chata 65 m2 Podkylava predaj
EXKLUZÍVNE ponúka na predaj rekreačnú chatu v Starej Myjave 175.000,- € Chata 623 m2 Stará Myjava predaj
Rekreačná chata pri potoku s pozemkom 1074 m2 - Stará Myjava 57.900,- € Chata 50 m2 Stará Myjava predaj
Nová moderná chata na Myjavských kopaniciach 99.900,- € Chata 60 m2 Krajné predaj