REZERVOVANÉ! NOVOZREKONŠTRUOVANÁ CHATKA SO ZÁHRADOU V OSADE BAKOVÁ J.

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám na predaj záhradku s novo zrekonštruovanou chatkou, altánkom a detským domčekom na konci záhradkárskej osade Baková Jama. Susedia len po bokoch, nad záhradkou je už len lúka a pod chatkou spevnená cesta.

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE:
Chatka je podpivničená s troma miestnosťami a slúži ako dielňa a sklad náradia. Vrchná časť je obytná, priestranná kuchyňa a spacia miestnosť s malou kúpeľňou v ktorej je aj prenosné chemické WC.

POPIS NEHNUTEĽNOSTI:
• rozloha záhrady je 405m2
• krásne prerobená murovaná chatka, izolovaná od vlhkosti
• elektriku vyrábajú benzínová elektrocentrála /agregát/ aj solárny panel
• vykurovanie cez krbovú piecku na pevné palivo
• kúpeľnička s prenosným chemickým WC
• úžitková voda na polievanie či umývanie
• detský domček so šúchačkou
• altánok s krbom a grilom
• plynová bomba pripojená na šporák
• ročný poplatok za prenájom záhrady je 20,-€
• ohnisko na kotlík, alebo opekanie
• bazén 3,6m3 s pripraveným podkladom
• led osvetlenie interier aj exterier

CELKOVÝ DOJEM MAKLÉRA:
Záhrada sa nachádza na kopci, teda výhľad je nádherný a vidieť celý Zvolen. Nad chatkou je už len veľká lúka. Hneď ma zaujala veľmi pekne prerobená chatka a detský domček so šúchačkou. V detskom domčeku sa dokonca dá aj spať! Chatka je prepracovaná do detailu, spodná pivničná časť slúži majiteľom ako dielňa a úschovňa náradia. Vrchná časť je obytná a vstup je do priestrannej kuchyni s jedálenským kútom. Varí sa tu na plynovej bombe, elektrika je na solárny panel, len na svietenie. Druhá miestnosť je oddychová, slúži na relax a spánok a vykuruje sa zliatinovou krbovou pieckou. Vedľa je ešte malá kúpeľnička s prenosným chemickým WC. Vedľa chaty je ešte altánok s veľkým grilom a posedením. Odporúčam obhliadku pre niekoho kto chce pestovať, grilovať a relaxovať zároveň!

PREDÁME AJ VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ STAČÍ LEN ZAVOLAŤ! Naša realitná kancelária pre Vás zabezpečí vypracovanie kúpno-predajných zmlúv, znalecký posudok, kataster, hypotéku, prepis všetkých energií a odovzdanie nehnuteľnosti. V prípade potreby zabezpečíme pre Vás statický posudok, vypracovanie kompletnej projektovej dokumentácie, vypratanie nehnuteľnosti, profesionálne pripravenie nehnuteľnosti na predaj, iné právne poradenstvo.

TEŠÍM SA NA OBHLIADKU S VAMI, kedykoľvek ma kontaktujte na tel.č. a alebo Ak máte záujem o obhliadku pre ponuku s kódom GGBT135ZV volajte mi kedykoľvek, prípadne ak sa chcete niečo opýtať osobne, nájdete nás v kancelárií na Námestí SNP 43 vo Zvolene oproti Katolíckemu kostolu medzi lekárňou a cestovnou kanceláriou.

Podobné realitné ponuky

Na predaj rekreačná chata Zvolenská priehrada
Predaj 79.000,- €
Na predaj rekreačná chata Zvolenská priehrada

Na predaj rekreačná chata Zvolenská priehrada - chatová oblasť vo Zvolene.Pozostáva z murovaného suterénu o rozlohe 5x 6m na betónovom základe so železobetónovým stropom.Zrubová nadstavba - Prízemie 7x...

Chata 60 m2 Zvolen
PREDAJ: Menší, zariadený, novopostavený, štýlový dom pod lesom, 68 m2,
Predaj 269.999,- €
PREDAJ: Menší, zariadený, novopostavený, štýlový dom pod lesom, 68 m2,

NOVOPOSTAVENÝ, ZARIADENÝ, ŠTÝLOVÝ DOM POD LESOM - LÁSKA NA PRVÝ POBYT. ÁNO, S CENOU SME SA ZBLÁZNILI. DOHODA NA CENE JE MOŽNÁ, VÝMENA ZA STAVEBNÝ POZEMOK V KOVÁČOVEJ (LOKALITA POD...

Chata 68 m2 Kováčová / Bienska dolina
PREDAJ: rodinný dom v Dobrej Nive, pozemok 822 m2
Predaj 57.000,- €
PREDAJ: rodinný dom v Dobrej Nive, pozemok 822 m2

AstonReal Vám vo výhradnom zastúpení majiteľa ponúka na predaj starší rodinný dom, chalupu v obci Dobrá Niva, s hospodárskou budovou, stodolou, záhrada a garáž. Celková výmera pozemku je 822 m2...

Chata 670 m2 Zvolen / Dobrá Niva
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Na predaj rekreačná chata Zvolenská priehrada 79.000,- € Chata 60 m2 Zvolen predaj
PREDAJ: Menší, zariadený, novopostavený, štýlový dom pod lesom, 68 m2, 269.999,- € Chata 68 m2 Kováčová
Bienska dolina
predaj
PREDAJ: rodinný dom v Dobrej Nive, pozemok 822 m2 57.000,- € Chata 670 m2 Zvolen
Dobrá Niva
predaj