4627, 2 izbová chata, Košice - Krásna

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Impulz Real, s.r.o. ponúka na predaj záhradnú chatku v katastrálnom území Košice - Krásna na Jazere. Zrubová chatka je postavená na betónovej platni má dve obytné miestnosti a technickú miestnosť v zadnej časti chaty. V obytnej časti sa nachádza kuchyňa s jedálenským kútom a oddychová miestnosť s úžitkovou plochou 33 m2. Na pozemku s rozlohou 1071 m2 sa nachádza záhradne sedenie s krbom, ovocné stromy a dva skleníky. Začiatok pozemku je upravený tak, že umožňuje parkovanie pre dve autá. Stav: okamžite použiteľný . Využitie: chata, chalupa, víkendový oddych, záhradkárčenie. Vzhľadom na lokalitu pri Jazere a dostupnosť MHD (cca 20 min.) je možno hovoriť aj o celoročnom užívaní. IS (inžinierske siete): elektrina 220/380 V, voda z vlastnej studne (8,5 m) je dotiahnutá do chaty. Stav: použiteľný. IS: voda, elektrina, suché WC. Kúrenie: možnosť elektrického vykurovania . Využitie: chata, po rekonštrukcii aj celoročné užívanie . Iné súčasti: vonkajší krb a pivnica (3x3m).

Cena mnou ponúkanej nehnuteľnosti je vrátane provízie ako aj komplexných služieb spojených s Vaším novým bývaním. V sprostredkovateľskej provízii sú zahrnuté kompletné katastrálne poplatky (poplatok za vklad vlastníckeho práva, listy vlastníctva a katastrálne mapy), kompletný právny servis firemným právnikom pozostávajúci z prípravy všetkých zmluvných dokumentov potrebných k prevodu vlastníckeho práva, ako aj právneho poradenstva a notárske poplatky (overenie podpisov, overenie listín). Samozrejmosťou našej spoločnosti je zabezpečenie znaleckého posudku a kompletnej dokumentácie k nehnuteľnosti, ako aj pomoc pri vybavení najlepšej formy financovania kúpy nehnuteľnosti prostredníctvom hypotekárneho úveru nezávislým hypotekárnym špecialistom. Celú fotodokumentáciu k tejto nehnuteľnosti nájdete na našej stránke Impulz Real, s.r.o. Bližšie informácie a obhliadku tejto nehnuteľnosti, Vám rád sprostredkujem na telefónnom čísle: . Teším sa na spoluprácu.

Podobné realitné ponuky

REKREAČNÁ CHATA, KOŠICE - KRÁSNA
Predaj 130.000,- €
REKREAČNÁ CHATA, KOŠICE - KRÁSNA

V exkluzívnom zastúpení ponúkame na predaj rekreačnú chatu s možnosťou celoročného bývania vo vyhľadávanej lokalite Košice - Krásna.Chata s obytnou plochou 60m2, je murovaná s plechovou strechou, pozostáva zo...

Chata 60 m2 Košice - mestská časť Krásna / Krásna
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
REKREAČNÁ CHATA, KOŠICE - KRÁSNA 130.000,- € Chata 60 m2 Košice - mestská časť Krásna
Krásna
predaj