Alternatíva k rodinnému domu, Chalupa, 100 m2, Košická Nová Ves

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Chceli by ste rodinný dom, ale ste limitovaní Vašim rozpočtom? Alebo bývate v paneláku a hľadáte super kľudné a tiché miesto v blízkosti centra mesta, kde by sa Vaše deti mohli hrať celé leto? Potom máme pre Vás ideálne riešenie!!!
Exkluzívne ponúkame na predaj luxusnú chalupu v krásnom a tichom prostredí, v záhradkárskej lokalite, ktorá sa nachádza v smere na Zdobu a patrí k mestskej časti Košická Nová Ves. Chalupa bola novo postavená pred siedmimi rokmi a je vhodná aj na celoročné obývanie.Pozemok má rozlohu 377 m2 plus ďalších cca 200 m2, ktoré si majiteľ dlhodobo prenajíma od záhradkárskeho zväzu, celý pozemok je oplotený.
Chalupa je dvojpodlažná, na prízemí sa nachádza obývačka spojená s kuchyňou, veľká spoločenská miestnosť, kúpeľňa so sprchovacím kútom a toaletou, v obývačke sa nachádza krásna kachľová pec, ktorá bez problémov vykúri celú chalupu, ďalším zdrojom tepla je elektrické podlahové kúrenie v obývačke a kuchyni. Na poschodí sa nachádzajú dve útulné podkrovné spálne. Celý interiér je veľmi komfortne zariadený, sú tu drevené stropy, schodisko. V spoločenskej miestnosti je na stene kamenný obklad. V kuchyni sa nachádza chladnička, indukčná platňa a mikrovlnka, v spoločenskej miestnosti mraznička, chladnička na alkohol, televízor. Chalupa sa predáva kompletne zariadená.
Chalupa je murovaná, postavená z Ytongu, zateplená polystyrénom, strešná krytina je zn. Lamina, okná sú drevené, vchodové dvere sú bezpečnostné. Je vybavená zabezpečovacím zariadením. Pitná voda je zabezpečená napojením na záhradkársky vodovod, odpad je riešený prostredníctvom čističky odpadových vôd. Na pozemku sa nachádza krásny altánok s krbom, letná kuchyňa, domček na náradie, veľa ovocných stromov a okrasných rastlín.
Chalupa sa nachádza v krásnom, tichom a pokojnom prostredí v blízkosti lesa, ale pritom na skok od mesta. Výhodou je možnosť celoročného obývania a tiež to, že sa jedná o novostavbu, čiže sa stačí len nasťahovať a užívať si pokoj a súkromie, ktoré chalupa ponúka.
MOŽNÁ DOHODA NA CENE!!!
V prípade záujmu o obhliadku nehnuteľnosti ma kontaktujte. Katarína Kočíková, Mobil:

Podobné realitné ponuky