Celoročne obývateľná chata v uzavretom areáli Freizeitzentrum v Bergu

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj celoročne obývateľnú chatu v krásnom prostredí uzavretého areálu Freizeitzentrum v Bergu neďaleko Bratislavy.
Chata má podlahovú plochu 56 m2, terasa 12 m2, postavená je na pozemku o výmere 150 m2 (12,5 x 12 m). Nachádza sa v 4. línii od jazera, ktoré z pozemku vidíte.

Chata je po rekonštrukcii, nová kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi vrátane umývačky riadu, nové drevené parkety, v izbách vstavané skrine, prerobená kúpeľňa, nová strecha. Kúrenie je elektrické.
V celom areáli bola robená nová kanalizácia.
Dobré dispozične riešenie : obývacia izba je prepojená s jedálenskou časťou, kuchyňa, dve samostatné spálne, kúpeľňa so sprchovacím kútom a toaletou. Z vonkajšej strany je vstup do technickej miestnosti v ktorej je práčka a dostatok úložného priestoru.
Záhradka je pekne upravená, vysadené ovocné stromčeky, nachádza sa tu aj záhradný domček.


V areáli Freizeitzentrum je vybudovaných okolo 90 rekreačných domčekov a chát. Funguje tam spoločenstvo vlastníkov. Okrem stavebných pozemkov a samotného jazera s rozlohou takmer 3 ha sú k dispozícii dva tenisové kurty s automatickým zavlažovaním, malé futbalové ihrisko, detský park, spoločenská miestnosť, garáže, parkoviská pre vlastníkov a ich návštevy. Ďalej sa v areáli nachádza voľná trávnatá plocha, dráha pre petang a verejná pláž výlučne pre obyvateľov Freizeitzentrum. Pre úplné športové vyžitie prídu vhod cyklistické trasy a výlety do okolitej prírody spojené s krásnymi vyhliadkami.

Poloha tohto biotopu je priam predurčená pre rekreáciu prípadne aj celoročné bývanie ľudí so silným cítením k prírode. Len 1,5 km za hraničným priechodom Berg a 5,5 km od nákupného strediska Aupark, bez ranných preplnených ciest a s jednoduchým prístupom do centra mesta je tento areál vhodný hlavne pre obyvateľov Bratislavy. V areáli chytíte aj slovenskú mobilnú sieť.

Náklady: platba Freizeitzentrum: cca 1 600,- EUR ročne, elektrina cca 850,- EUR ročne.
V realitnej kancelárii je k dispozícii pôdorys chaty (na vyžiadanie).

Cena: 169 950,- EUR vrátane poplatkov pre RK
Viac informácii na tel. č.


Podobné realitné ponuky