Predaj Záhradná chata v blizkosti Vajnor

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Realitná kancelária LIVIANTE, s.r.o., ponúka na predaj záhradnú chatu v OV v tesnej blízkosti Vajnor (hneď pri katastrálnej hranici so Sv.Jurom). Chata je murovaná (40 cm tehla), jednoizbová, plus kuchynka a WC so sprchovacím kútom, s plochou cca 30m2 a znesie aj prípadnú nadstavbu. Stoji na záhrade s rozlohou cca 900m2, na ktorej je aj malý „les“- cca 20 zdatných stromov (duby apod.). V tesnej blízkosti je len 8 záhrad a 6 chatiek - len príroda.
Záhrada je v krásnom tichom prostredí, v tesnej blízkosti Šúrskej rezervácie a prírodného rybníka s možnosťou kúpania a čistou vodou (výskyt rakov + rybársky revír) a ďalšieho väčšieho rybníka, takisto v tesnej blízkosti cyklochodníka JURAVA, ktorý je prepojený s cyklotrasou v Ivanke pri Dunaji.
Blízko záhrady (cca 60m) povedie obchvat.
Na pozemku je elektrina 220V, 380V, vlastná studňa a malá žumpa. Na pozemku rastie cca 20 zdatných stromov a pár ovocných stromov.
Cena za prenájom záhrady sa 20 rokov nemenila - 100 €/rok - platí sa priamo mestu, (nejedná sa o organizovanú záhradkársku osadu).
Vlastník chaty bude mať možnosť si odkúpiť pozemok za cenu 25 €/ m2.
Po zmene cesty na asfaltovú, prípadnej rekonštrukcii a nadstavbe bude chata vhodná aj na trvalejšie bývanie.
Cena za chatu a odstúpenie užívateľských práv (a možnosti odkúpenia celého pozemku) je 40 000€.
Kúpa je ideálna pre tých, ktorí bývajú mimo Bratislavy a potrebujú lacné bývanie na vlastnom pozemku (vo Vajnoroch nenájdete pozemok pod cenou 150 €/m2).

Cena: 40 000,- Eur

PROVÍZIA PRE RK: 2000 Eur PROVÍZIA ZAHŔŇA: KOMPLETNÝ PORADENSKÝ SERVIS, KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS, NOTÁRSKE POPLATKY, KATASTRÁLNE SPRÁVNE POPLATKY A MOŽNOSŤ AUTORIZÁCIE ZMLÚV ADVOKÁTOM (podľa sadzobníka advokáta) KOMPLETNÉ FINANČNÉ PORADENSTVO

Podobné realitné ponuky