Krátkodobý prenájom chata v Terchovej

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám na krátkodobý prenájom Chatu u Janíčka v Terchovej - v osade Mažgútovia.

Chata u Janíčka je situovaná v pokojnom prostredí malebnej rázovitej dedinky Terchová, známej aj ako rodisko slovenského hrdinu Jánošíka. Samotná obec sa nachádza v nádhernej prírode Malej Fatry, ktorá sa vyznačuje množstvom krásnych turistických a cyklistických trás. Našim hosťom ponúkame komfortné ubytovanie v štýlovo zariadenej drevenici.

Drevenica disponuje kapacitou 8 pevných lôžok + 4 lôžka na rozkladacích gaučoch. K dispozícii sú v nej tri spálne, jedna dvojlôžková a dve štvorlôžkové. Na prízemí drevenice sa nachádza priestranná spoločenská miestnosť s krbom, televízorom, satelitom a možnosťou prísteliek pre dve osoby. Na prípravu chutnej stravy tu nájdete kompletne vybavenú kuchyňu, v ktorej môžete využívať keramickú varnú dosku, elektrickú rúru, mikrovlnnú rúru a chladničku s mrazničkou. V chate je dostatok úložného priestoru a jedna kúpeľňa so sprchovým kútom a toaletou.

Pri chatke nechýba detský bazén, veľká terasa s možnosťou posedenia, opekania, grilovania a varenia kotlíkového gulášu. Chata je prístupná osobným autom s možnosťou parkovania priamo pri objekte.

Cena prenájmu je 130 eur vrátane energii za noc/ objekt

Počas pobytu môžu hostia využívať stravovacie služby reštaurácie, nachádzajúcej sa vo vzdialenosti len 500 metrov od drevenice.

Podobné realitné ponuky - Chata, Žilina