ZNÍŽENÁ CENA dočasne. Murovaná chata 80,62 m2 Vyšné Opátske

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame vám murovanú chatu vo Vyšnom Opátskom, v záhradkárskej oblasti oblasti  Nižná úvrať. Chata je dvojpodlažná, na prízemí sa nachádza kuchyňa s krbom a na poschodíí sú 4 izby, kúpelňa. Voda je sezónna, od marca do novembra.
Okolie domu je svahovité, majiteľ ju upravil terasovito v štyroch rôznych úrovniach. 465 m2 je  pripravených  na výsadbu, nový majiteľ si zvolí vhodnú zeleň podľa vlastnej predstavy.  Na spodnej vstupnej časti  záhrady je možnosť parkovania. Teraska pri vchode  do domu  je vhodná na úpravu na sedenie.  Má 4,70m x7m .Inštalovaná  je elektrina, voda, žumpa 2X .
Dom je postavený z tvárnic Ytong, je zateplený. Jeho celková  rozloha je 80,63 m2. V kuchyni je krb s krbovou vložkou a tu sú vyvedené  prieduchy na vyhrievanie vrchných izieb. Steny sú upravené stierkou, priečky na poschodí medzi izbami sú drevené a majú výplň zo sklenenej vatty. V kúpelni sú pripravené odpady na sprchu,umývadlo, WC a pripojky na vodu. Výzor interiéru  si nový majiteľ takto môže realizovať sám. V predsieni na poschodí je možný prístup pod strechu výsuvným rebríkom.
Cena je odsúhlasená majiteľom nehnuteľnosti.Sú v nej zahrnuté všetky poplatky súvisiace s prevodom nehnutelnosti .Zmluvy sú autorizované advokátom.
Pri urýchlenom jednaní dohoda možná.
DO KONCA MARCA SME UPRAVILI CENU! OD APRÍLA BUDE VYŠŠIA, keďže sa bude dorábať podlaha, dokončovať kúpelňa a pod. Teraz si dom môže dokončiť nový majiteľ podľa vlastných predstáv.

Podobné realitné ponuky

PREDAJ Murovaná chatka Vyšné Opátske, Košice
Predaj 25.000,- €
PREDAJ Murovaná chatka Vyšné Opátske, Košice

Ponúkame Vám na predaj menšiu murovanú chatku v lokalite Vyšné Opátske od ulice Osiková.V spodnej časti pozemku, ktorý má celkovú výmeru 774 m2 je vstupná brána s vytvoreným parkovaním...

Chata 20 m2 Košice - mestská časť Vyšné Opátske
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
PREDAJ Murovaná chatka Vyšné Opátske, Košice 25.000,- € Chata 20 m2 Košice - mestská časť Vyšné Opátske predaj