Celoročne obývateľná chata v tichom prostredí Sandbergu

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Počet izieb: 6
Cena: 285600€ vrátane odmeny sprostredkovateľa
Zastavaná plocha: 140 m2
Výmera pozemku: 1600 m2
Počet podlaží: 3
Zateplenie: áno
Pivnica: áno
Parkovanie: kryté - 2 autá

Lokalita: Chata, ako aj nadpis hovorí, leží v tichej oblasti medzi Devínom a Devínskou Novou Vsou. Charakteristickou črtou tejto lokality je možnosť využiť voľný čas na plno či už v podobe turistiky, ako aj prechádzok okolo zrúcaniny hradu Devín na mieste, kde Slovensko hraničí s Rakúskom a do Dunaja sa vlieva rieka Morava.
Čo sa týka občianskej vybavenosti, tú v dostatočnej miere poskytuje mestská časť Devínska Nová Ves, v ktorej máte k dispozícii materské školy, základné školy, potraviny, lekári, lekárne, kaviarne, reštaurácie, pošta a iné. V blízkosti sa nachádza aj čoraz viac populárne nákupné centrum Bory Mall, ktoré taktiež poskytuje množstvo služieb.
Oblasť zaručuje dobrú dostupnosť po Devínskej ceste do centra mesta. Okrem vášho osobného automobilu sa môžete spoľahnúť aj na mestskú hromadnú dopravu, Dopravný podnik Bratislava v lokalite prevádzkuje autobusovú linku č.29, ktorá premáva od VolksWagenu až po Nové Slovenské národné divadlo s dobrým intervalom odchodov.


Chata poskytuje možnosť celoročného bývania ako aj dostatok priestoru pre komfortné bývanie. Samozrejmosťou je zavedená elektrika aj mestská voda, práve vďaka ktorým môžeme chatu označiť za celoročne obývateľnú.
Na prízemí nájdete priestrannú kuchyňu s jedálňou, samostatnú izbu, kúpeľňu s dlhou vaňou, špajzu, v ktorej sa nachádzajú skrine a bojler, slúžiaci na ohrev vody, ďalej toaleta a 2 miestnosti slúžiace na odloženie vecí.
Na prvom poschodí je pre zmenu obývacia izba so zariadením, mini kuchyňa, kúpeľňa so sprchovacím kútom a toaletou a 2 izby - spálňa a detská izba s východom na terasu.
Druhé poschodie predstavujú 2 samostatné izby.


Na rozľahlom pozemku nájdete množstvo využiteľnej pôdy pre sadenie zeleniny, ovocia, poprípade okrasných rastlín. Aktuálne sú tu aj vysadené stromy, menovite: višňa, marhuľa, broskyňa, figa a vŕba. Zasadený je tu aj vinič a ríbezle, ktoré spolu s vyššie uvedenými stromami dotvárajú príjemný a hlavne zelený charakter prostredia, v ktorom sa nachádza chata.  

Viac o našich makléroch a ešte viac ponúk na osobnimakleri.sk

Podobné realitné ponuky - Chata, Bratislava - Devínska Nová Ves

Chata, BA IV. Devínska Nová Ves, Zavadilova ulica
Predaj 199.900,- €
Chata, BA IV. Devínska Nová Ves, Zavadilova ulica

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU A 3D PÔDORYS NEHNUTEĽNOSTI NÁJDETE NA: https://info.axisreal.sk/POPOPIS DOMU: Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na predaj DVOJPODLAŽNÚ MUROVANÚ REKREAČNÚ CHATU o celkovej podlahovej ploche 80 m2...

Chata 73 m2 Bratislava - Devínska Nová Ves / Zavadilova
ZÁHRADNÁ CHATKA V OBKLOPENÍ PRÍRODY A S NÁDHERNÝM VÝHĽADOM - DNV
Predaj 76.000,- €
ZÁHRADNÁ CHATKA V OBKLOPENÍ PRÍRODY A S NÁDHERNÝM VÝHĽADOM - DNV

V zastúpení majiteľa Vám ponúkame pozemok o rozlohe 1024m², ktorý sa nachádza v okrajovej časti Devínskej Novej Vsi, v blízkosti Devína. Pozemok je svahovitý, prístup na pozemok je z hlavnej...

Chata 1024 m2 Waitov lom
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Chata, BA IV. Devínska Nová Ves, Zavadilova ulica 199.900,- € Chata 73 m2 Bratislava - Devínska Nová Ves
Zavadilova
predaj
ZÁHRADNÁ CHATKA V OBKLOPENÍ PRÍRODY A S NÁDHERNÝM VÝHĽADOM - DNV 76.000,- € Chata 1024 m2 Waitov lom predaj