NA PREDAJ OBCHODNÉ PRIESTORY S VÝKLADOM V POLYF. DOME ŽIŽKOVA 140,5m2

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Hľadáte obchodné priestory na podnikanie, ktoré by boli len Vaše?

CASSOVIA REALITAS AKO EXKLUZÍVNY PARTNER PROJEKTU - POLYFUNKČNÝ DOM ŽIŽKOVA Vám ponúka na predaj obchodný priestor o výmere 140,45 m2, ktorý je vo výstavbe a viete si ho pozrieť aj naživo.

Priestor sa nachádza v polyfunkčnom dome na Žizkovej ulici na prízemí. Predáva sa v stave holopriestor. Po dohode je možnosť dokončiť priestor do finálneho stavu.

Objekt Žižkova sa nachádza v lukratívnej a frekventovanej časti mesta Košice-Juh, v tesnej blízkosti historického centra s vynikajúcou infraštruktúrou.

Polyfunkčný dom ponúka 37 bytov rôznych veľkostí na piatich poschodiach: 5 obchodných priestorov na prízemí, 4 priestranné miestnosti pre kancelárie - všetko v ponuke na predaj. Garáž v suteréne ponúka 26 parkovacích miest a na teréne sa pripravuje ďalších 25 parkovacích miest, ktoré je možnosť si zakúpiť. K dispozícii je aj parkovanie vonku na ulici.

Výnimočnosť projektu predstavujú napríklad: hliníkové okná s izolačným trojsklom, súčasťou sú tepelné čerpadlá prepojené ( zabezpečujúce kúrenie , chladenie a ohrev vody ) s klimatizačnou jednotkou v každom kancelárskom priestore. Objekt bude kolaudovaný v najvyššej energetickej triede – A, čo výrazne znižuje mesačné náklady na prevádzku.

Cena obchodného priestoru (OP4) v stave holopriestor je 219 990,- EUR bez DPH

V rámci servisu realitnej kancelárie Vám ponúkame aj finančné a hypotekárne poradenstvo, kde Vám ukážeme modely financovania, pri ktorých uvidíte, že výška mesačných splátok úveru pri tejto nehnuteľnosti je porovnateľná s výškou ceny štandardného prenájmu.

Ak vás táto ponuka zaujala kontaktujte realitného makléra Ing. Branislav Čuri



Podobné realitné ponuky

Na predaj nebytový priestor zdravotnícke zariadenie o výmere 96,36 m2
Predaj 189.000,- €
Na predaj nebytový priestor zdravotnícke zariadenie o výmere 96,36 m2

Na predaj nebytový priestor – zdravotnícke zariadenie o výmere 96,36 m2 v blízkosti Nemocnice L. Pasteura v Košiciach vrátane 2 parkovacích miest vo dvorePonúkame na predaj nebytový priestor v...

Obchodné priestory 96.36 m2 Košice - mestská časť Juh / Smetanova
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Na predaj nebytový priestor zdravotnícke zariadenie o výmere 96,36 m2 189.000,- € Obchodné priestory 96.36 m2 Košice - mestská časť Juh
Smetanova
predaj