NA PRENÁJOM - VEĽKÝ 867m2 OBCHODNÝ PRIESTOR V NÁKUPNOM CENTRE URAL

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Michal Palko z realitnej kancelárie CASSOVIA REALITAS vám ponúka na prenájom obchodné priestory na prvom poschodí v nákupnom centre URAL na Uralskej ulici na sídlisku Nad jazerom.

Video prehliadku si môžete pozrieť skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: https://youtube.com/watch?v=EH7FkCeQ-tk

Pre viac fotografií si pozrite: https://facebook.com/pg/MichalPalkoCassoviaRealitas/photos/?ref=page_internal

Ide o novozrekonštruovaný objekt. Je to skvelé miesto na podnikanie. Nachádza sa uprostred sídliska s veľkým pohybom ľudí. V objekte sa nachádzajú prevádzky ako drogéria TETA, potraviny KLASS, kaderníctvo, predajňa s textilom, knižnica, holičstvo a pod.

Výmera priestoru je 867 m2. Predajná plocha má 750 m2 a ďalších 117 m2 tvoria kancelárie, sklad, sociálne zariadenia a ďalšie voľné priestory. Zásobovanie objektu je zabezpečené zo zadnej strany s vlastným vchodom pre personál, v objekte sa nachádza aj výťah. Ide o moderný objekt, s podlahami, oknami, fasádou a atď. K dispozícii je aj dostatok parkovacích miest vo dvore na 50 áut a v blízkom okolí.

Cena priestoru je 5,20 EUR/m2 mesačne bez DPH a médií. Média sú merané podružnými meračmi, teda platíte len za vašu skutočnú spotrebu.

Ak vás táto ponuka zaujala, tak ma neváhajte kontaktovať: Michal Palko - - certifikovaný realitný maklér NARKS

Podobné realitné ponuky - Obchodné priestory, Košice - Nad Jazerom