Na predaj obchodný priestor 178,80 m2, Nová Dubnica Letka

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj obchodný priestor v Novej Dubnica o celkovej rozlohe 178,80 m2. Nachádza sa v širšom centre mesta na ul. Topoľovej. Priestor je umiestnený na prízemí polyfunkčno-bytového domu. Celé podlažie je priestranné a presvetlené oknami z kvalitného hliníkového profilu. Vykurovanie je riešené centrálnym zdrojom tepla a priestory je taktiež možné vybaviť klimatizačnými jednotkami alebo podľa vlastných požiadaviek dotvoriť finálny architektonický vzhľad od osadenia vnútorných celosklených dizajnových priečok po výber najrôznejších podláh. Samozrejmosťou je aj pripojenie priestorov na optické siete, tak ako aj bezproblémové parkovanie zabezpečené dostatočným počtom vyhradených parkovacích miest priamo pred budovou.
Lukratívne umiestnenie budovy ponúka možnosť stravovania sa v susedných reštauráciách, ako aj ľahko dostupné prevádzky, akými sú kancelárske potreby, potraviny, lekárne, pošta a mnoho ďalších. Budova je veľmi dobre dostupná k autobusovej zastávke alebo k napojeniu na diaľnicu.
Vysoký stavebný štandard a energetická efektivita sú tým, čo Vám prinášame. Používaním kvalitných ekologických materiálov šetríme životné prostredie a zároveň znižujeme náklady na prevádzku ponúkaných priestorov.Kontakt na makléra: , Infolinka:

Podobné realitné ponuky

Investičná príležitosť - STÁNOK na PREDAJ - centrum N.Dubnica
Predaj 11.000,- €
Investičná príležitosť - STÁNOK na PREDAJ - centrum N.Dubnica

REWIN reality Vám ponúka NA PREDAJ skvelú investičnú príležitosť, predajný stánok v centre mesta Nová Dubnica. Ide o nehnuteľnosť, ktorá je výborne umiestnená priamo na námestí v pristrešenej pešej zóne...

Obchodné priestory 12 m2 Nová Dubnica / Mierové námestie 2
NOVINKA ! POTRAVINY NA PREDAJ - Nová Dubnica SNP
Predaj 155.000,- €
NOVINKA ! POTRAVINY NA PREDAJ - Nová Dubnica SNP

REWIN reality Vám exkluzívne ponúka NA PREDAJ jedinečnú príležitosť, dlhoročne prosperujúce zabehnuté potraviny vo výbornej a frekventovanej lokalite v meste Nová Dubnica.Obchodné priestory majú výmeru až 74m2, POZOR -...

Obchodné priestory 74 m2 Nová Dubnica / SNP
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Investičná príležitosť - STÁNOK na PREDAJ - centrum N.Dubnica 11.000,- € Obchodné priestory 12 m2 Nová Dubnica
Mierové námestie 2
predaj
NOVINKA ! POTRAVINY NA PREDAJ - Nová Dubnica SNP 155.000,- € Obchodné priestory 74 m2 Nová Dubnica
SNP
predaj