Zabehnutá reštaurácia, Staré Grunty, BA IV, Karlova Ves,Mlynská Dolina

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj - zabehnutá reštaurácia (pizzéria, kebab, reštauračné zariadenie), s rodinným domom, ulica Staré Grunty, Mlynská Dolina, Bratislava IV, s terasami a celkovým pozemkom o výmere 1.979 m2, všetky inžinierske siete, kúrenie plyn, zastavané plochy a nádvoria 1.979 m2, úžitková plocha: cca 600 m2, TREBA VIDIEŤ - v PONUKE EXKLUZÍVNE IBA U NÁS, prístupová cesta: asfaltová, pozemok: reštaurácia a terasy - rovinatý, zadná časť mierny svah,
Kapacita reštaurácie (jedálne s občerstvením ) je 80 - 90 miest, v sezóne sa využívajú aj terasy s rovnakým počtom miest 80 - 90 miest.
Na pozemkoch v prednej časti stojí reštaurácia (na LV evidované, ako stánky jedálne), o zastavanej ploche cca 400 m2, jedná sa o jednopodlažnú stavbu r. 2000, nepodpivničenú, strecha rovná, podlahy dlažby, plastové okná, stavba kombinácia - tehla so železnou konštrukciou, čiastočne stropové bodové svetlá, klimatizácia, kúrenie plyn, pozostávajúca z reštaurácie/jedálenskej časti s nápojovým barom, s predajným pultom predajom cez ulicu, kuchyni, sociálne zariadenie pre personál a kancelárie.
Strednú časť pozemkov tvorí: 3x zastrešená terasa (71 m2 + 181 m2, 110 m2 - spolu 362 m2), so sedením cca 80-90 miest, podlaha zámková dlažba, skladových priestorov, sociálne zariadenia a výrobne.
V zadnej časti pozemku stojí stavba / dvojpodlažný 5 izbový rodinný dom stavba cca r. 2003 (neskolaudovaný) o rozlohe 9,3 m x 6,15 m - 57 m2 s terasou cca 70 m2, podlaha dlažba, úžitková plocha: 100 m2, všetky inžinierske siete, kúrenie plyn. Stavba prízemie je postavená zo 4x kontajnerov, vrch drevo, čiastočne zateplený, plastové okná, strecha - krytina IPA, prízemie: vstupná chodba, 3 izby, kúpeľňa, WC, 1. poschodie: chodba, 2 izby, kúpeľňa, kuchyňa.

Cena: 3.999.999,- EUR, TREBA VIDIEŤ.

Všetky informácie o danej nehnuteľnosti a obhliadky, si môžete dohodnúť na telefónnom čísle: , prípadne si pozrite aktuálnu ponuku – www.mer.sk

Chcete predať, kúpiť alebo prenajať svoju nehnuteľnosť v Bratislave a blízkom okolí? Neváhajte nás kontaktovať.

Realitná kancelária ponúka klientom možnosť priamej: KÚPY/VÝKUPU/ODKÚPENIA/ bytu/nehnuteľnosti, len BRATISLAVA, AJ ZADĹŽENÝCH. V prípade dohody, KÚPIME VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ/BYT AJ ZADĹŽENÝ do 48 hodín - PLATBA V HOTOVOSTI (dlh na nájomnom/nedoplatky správcovskej spoločnosti, exekúcia, dražba bytu/nehnuteľnosti, vyplatenie dlhu nebankovej spoločnosti a iné dlžoby/ťarchy), dlhy vyrovnáme, šetríme Váš čas - problém vyriešime za Vás a zabezpečíme Vám bývanie, nechajte Vaše starosti na nás.
Kontakt: .

Ďalej súrne hľadáme pre svojich klientov NEHNUTEĽNOSTI v Bratislave a blízkom okolí do 30 km (garsónku, dvojgarzónku, 1 izbový byt, 2 izbový byt, 3 izbový byt, 4 izbový byt, pozemky, rodinný dom – LOKALITA NEROZHODUJE). Neváhajte nás a kontaktujte náa, ponúknite nám na predaj svoje nehnuteľnosti. Tešíme sa na spoluprácu s Vami a preto volajte, prípadne nám pošlite email, SMS a my sa s Vami skontaktujeme. Ďakujeme Vám za Vašu prejavenú dôveru. Kontakt: .

Podobné realitné ponuky - Obchodné priestory, Bratislava - Karlova Ves