FUN PARK KOŠICE - HĽADÁ SA POKRAČOVATEĽ ÚSPEŠNEJ PREVÁDZKY

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

BRANISLAV ČURI z realitnej kancelárie CASSOVIA REALITAS vám ponúka možnosť odstúpenia detského zábavného centra FUN PARK pri HYPERTESCU v Košiciach na ul. Severné nábrežie 45,040 01 nad predajňou MOUNTFIELD a pokračovať tak v jeho úspešnom prevádzkovaní!

Ak máte radi deti a zároveň kreatívneho podnikateľského ducha tak potom je táto ponuka práve pre vás!

Pozrite si video skopírovaním linku do Vášho prehliadača: https://youtu.be/v7EJXvsiTxw

Ak ste už vo Fun Parku boli tak viete ako to tam vyzerá a aké atrakcie sa v ňom nachádzajú a presne takto sa to máte možnosť odkúpiť so všetkým čo v ňom je.

FUN PARK – netreba zvlášť predstavovať, obľúbený zábavný park s 10 ročnou históriou.
Miesto, kde sa strieda detský krik, smiech a aj plač, keď treba ísť už domov.
FUN PARK si našiel v Košiciach svoje stabilné miesto, kde rodičia s deťmi pri výbornej pizzy, káve, či limonáde radi trávia voľný čas. Množstvo víkendových akcií počas zimy, obľúbené tábory počas leta a tie najlepšie detské oslavy sa odohrávajú práve v týchto priestoroch.

Na ploche 750m2 sa nachádza ihrisko s atrakciami pre najmenších od 0 do 3 rokov. V máji 2017 prešiel FUN PARK veľkou rekonštrukciou. Postavilo sa úplne nové, atraktívne a bezpečné ihrisko pre deti od 3 do 12 rokov.

Vo februári 2020 pribudli ďalšie nové atrakcie. Prvá UV PARTY miestnosť, ktorá očarí nie len deti, ale aj nás dospelých. Šport aréna, je obľúbeným miestom hlavne pre chlapcov a pribudla aj PLAY ROOM, kde si starší môžu zahrať playstation, alebo vyskúšať virtuálnu realitu.

K dispozícii je 140 miest na sedenie. Počas chladnejších dní a víkendov je kapacita využitá na 100%.
Potenciál, ktorý tento veľký priestor ponúka je obrovský a je len na Vašej šikovnosti a kreativite, ako s ním naložíte.

V polovici budúceho roka bude k dispozícii navyše ďalších 240 m2! Tento priestor viete prepojiť s tým súčasným a vytvoriť tak ďalšie zaujímavé atrakcie pre malých i veľkých.
Majitelia budovy, sú skvelí a féroví ľudia. Vo všetkom počas 10 rokov vyšli v ústrety, vrátane ťažkých covidových časov. Nájom sa uzatvára na obdobie 5 rokov.

Odstúpenie je s komplet vybavením prevádzky, poskytneme Vám naše know how , vrátane prevzatia sociálnych sietí a novej web stránky.
Free parking pred budovou. Bezbariérový prístup. Balkón pre fajčiarov. Sociálne zariadenia. Exteriérová reklama na budove.

webova stránka: fun-park.sk

Cena za odstúpenie prevádzky je 120.000,- EUR bez DPH(3-ročná návratnosť). Cena mesačného nájmu je 2.000,- EUR bez DPH mesačne + 225,- EUR služby + energie

Ak aj vy túžite rozbehnúť vlastné podnikanie, tak neváhajte a dohodnite si stretnutie!

Ing. Branislav Čuri - - certifikovaný realitný maklér NARKS

Podobné realitné ponuky