Predaj, obchodný priestor Myjava, centrum

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj obchodný priestor o rozlohe 36 m2 v centre Myjavy. Nachádza sa na 1. poschodí cca 13. ročnej prevádzkovej budovy vedľa Kultúrneho domu. V prevádzkovej budove sa nachádza ďalších 16 nebytových priestorov so samostatnými vchodmi, ktoré slúžia na obchod a služby.
Jedná sa o navštevovanú lokalitu v blízkosti autobusovej stanice a dosahu úradov a ďalších obchodných prevádzok v centre mesta.
Obchodný priestor dispozične pozostáva z predajnej plochy, kancelárie a sociálneho zariadenia pre personál. Je napojený na elektrinu, vodovod, kanalizáciu a súčasťou vybavenia je elektronický alarm.
Za budovou je k dispozícii parkovacie miesto. Voľný podľa dohody.
ID ponuky: MY-54464

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Podobné realitné ponuky - Obchodné priestory, Myjava

Polyfunkčná budova v centre s možnosťou parkovania pred budovou
Predaj Cena v RK
Polyfunkčná budova v centre s možnosťou parkovania pred budovou

Zaujímavý priestor, ktorý je možné využívať na viacero druhov podnikania. V minulosti boli v priestoroch obchodné prevádzky /predajňa elektra a železiarstvo/, v ostatnom čase sa využíva na gastro prevádzku. Prístup...

Obchodné priestory 800 m2 Brezová pod Bradlom / J. M. Hurbana
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Polyfunkčná budova v centre s možnosťou parkovania pred budovou Cena v RK Obchodné priestory 800 m2 Brezová pod Bradlom
J. M. Hurbana
predaj