Na predaj nebytový priestor, Mlynská, Staré Mesto, Košice I

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj nebytový priestor v osobnom vlastníctve o výmere 62 m2 na Mlynskej ulici v historickom centre mesta. Ponúkaná nehnuteľnosť sa nachádza v suteréne vo dvore obytného domu.

Priestor bol zrekonštruovaný pred 5 rokmi a je pripravený na prevádzkovanie bez ďalších investícií. V súčasnosti sa v priestore nachádza piváreň - Čakáreň so stálou klientelou.

Využitie: piváreň, vináreň, bar, stravovacie zariadenie a pod. V cene nehnuteľnosti je vybavenie - výčap s chladením, chladiaca vitrína, chladničky, kamerový systém, rekupiračný systém, stolný futbal, televízor, stoly, stoličky, barový pult. Jukebox a hrací automat sú v nájme. K dispozícii: toalety pre zákazníkov, WC pre personál, sklad.

Kapacita priestoru: 28 miest.

Nehnuteľnosť je inzerovaná so súhlasom. Cena je uvedená vrátane provízie realitnej kancelárie. Pre informácie o predmetnej nehnuteľnosti kontaktujte, prosím, maklérku JUDr. Evu Hubertovú na tel. č.

Podobné realitné ponuky - Obchodné priestory, Košice - Staré Mesto

Na predaj / prenájom budova Mlynskej bašty v centre Košíc
Predaj Cena v RK
Na predaj / prenájom budova Mlynskej bašty v centre Košíc

Na predaj alebo prenájom vám ponúkame unikátne priestory v budove národnej kultúrnej pamiatky Mlynská bašta, ktorá sa nachádza v severnej časti mestskej pamiatkovej rezervácie v Košiciach, najväčšej svojho druhu na...

Obchodné priestory 0 m2 Košice - mestská časť Staré Mesto / Továrenská
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Na predaj / prenájom budova Mlynskej bašty v centre Košíc Cena v RK Obchodné priestory 0 m2 Košice - mestská časť Staré Mesto
Továrenská
predaj