Podnikateľský objekt v obci Prakovce

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Impulz Real, s.r.o., v zastúpení Ing. Peter Plačintár, Vám ponúka na predaj podnikateľský objekt v obci Prakovce

Popis nehnuteľnosti :
Ponúkaná nehnuteľnosť bola prijatá na základe osobnej obhliadky a so súhlasom majiteľa nehnuteľnosti.
Popis nehnuteľnosti :
- výstavba: cca 1940
- dispozícia: dvojpodlažná budova s podkrovím
- prízemie: 3 výrobné haly, so samostatnými vchodmi, schodište, kotolňa so samostatným vchodom, dve miestnosti so samostatným vchodom.
- Poschodie : 3 x kancelárie so samostatnými vchodmi, WC, dve výrobné haly so samostatným vchodom, schodište.
- podkrovie: cca 350 m2, krov strechy vo veľmi dobrom stave krytina – škridla
Zastavaná plocha: 408 m2, pôdorys – 12 x 34 m
Úžitková plocha: cca 700 m2
Stav: Čiastočná rekonštrukcia krovu, fasády, nefunkčné vykurovanie. Budova je v dobrej kondícii bez statických porúch.
IS: vlastná studňa, žumpa, 230/400 V, možnosť vybudovanie ČOV
Pozemok :
- výmera: 634 m2, susediace pozemky sú vo vlastníctve obce
Občianska vybavenosť:
- škôlka, škola, potraviny, reštaurácia, pošta, lekáreň, vlak a autobus
Spôsob vykurovania: - tuhé palivo - krbom, elektrina
Murovaný dom sa nachádza v lone krásnej prírody na úpätí doliny. V blízkosti domu tečie horský potok. K objektu je prístup po miestnej komunikácii, ktorá je pripojená na cestu 1.triedy, ktorá prechádza obcou ( cca 200m). V minulosti budova bola využívaná na drevovýrobu, potraviny a pohostinstvo.
Využitie: objekt je v súčasnej dobe a stave možné využiť na skladovacie priestory. Po menšej rekonštrukcii vhodný na stolársku dielňu alebo na rôznu remeselnú výrobu. Po komplexnej rekonštrukcii je objekt vhodný na ubytovacie a reštauračné účely alebo ako dom pre seniorov.

Cena nami ponúkanej nehnuteľnosti je vrátane provízie ako aj komplexných služieb spojených s Vaším novým bývaním. V sprostredkovateľskej provízii sú zahrnuté kompletné katastrálne poplatky (poplatok za vklad vlastníckeho práva, listy vlastníctva a katastrálne mapy), kompletný právny servis firemným právnikom pozostávajúci z prípravy všetkých zmluvných dokumentov potrebných k prevodu vlastníckeho práva, ako aj právneho poradenstva a notárske poplatky (overenie podpisov, overenie listín). Samozrejmosťou našej spoločnosti je zabezpečenie znaleckého posudku a kompletnej dokumentácie k nehnuteľnosti. Realizujte s nami aj financovanie Vášho fantastického bývania, vzhľadom na naše skúsenosti Vám zabezpečíme najlepšie podmienky na trhu aj s výhodným bonusom. Celú fotodokumentáciu k tejto nehnuteľnosti nájdete aj na našej stránke Impulz Real, s.r.o. Obhliadku tejto nehnuteľnosti s bližšími informáciami Vám osobne zabezpečí certifikovaný a licencovaný rodinný realitný maklér NARKS: Ing. Peter Plačintár , Teším sa na spoluprácu.

Podobné realitné ponuky