Prenájom, obchodný priestor Šaľa, Veča, ul. J. Hol...

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na prenájom obchodno - administratívny priestor o rozlohe 50 m2, na prízemí novostavby polyfunkčnej budovy, na ul. J. Hollého v Šali, mestskej časti Veča.
Priestor dispozične pozostáva z troch samostatných miestností z čoho najväčší tvorí predajňu (40,5 m2), ku ktorej prináleží sklad a sociálna miestnosť (9,5 m2).
Pre lepšiu predstavu o dispozičnom riešení si prosím pozrite video obhliadku:
https://youtu.be/pfyZQbMckq0
Obchodno - kancelársky priestor so vstupom priamo z ulice je situovaný na frekventovanom mieste vedľa supermarketu Tesco a susediacim obchodom s dámskym a detským oblečením. Parkovanie je možné priamo pred obchodom.
Pripojenie na internet, bezpečnostný kamerový systém a umiestnenie reklamy je možné podla osobitných potrieb nájomníka. Priestor spĺňa všetky požiadavky hygieny pre prevádzkovanie obchodu, služieb alebo kancelárie.
Budova s obchodno - administratívnym priestorom sa nachádza na dobre viditeľnom mieste pri hlavnom ťahu Nitra, Galanta, Bratislava.
Centrum mesta, ktoré je vybavené kompletnou občianskou vybavenosťou je vzdialené pár minút od budovy s priestorom.
Pokiaľ hľadáte moderný priestor pre váš obchod službu alebo kanceláriu a potrebujete byť na viditeľnom a ľahko dostupnom mieste, tak ste ho práve našli.
Mesačný nájom je vo výške 800,-€/mes. + zálohovo za energie. K nájmu požadujeme jednomesačný depozit pri podpise zmluvy. Minimálna doba nájmu je jeden rok. ID ponuky: SA-56969

Podobné realitné ponuky - Obchodné priestory, Šaľa

ŠAĽA • HĽADÁME OBCHODNO - PREVÁDZKOVÝ PRIESTOR
Prenájom Cena v RK
ŠAĽA • HĽADÁME OBCHODNO - PREVÁDZKOVÝ PRIESTOR

Ponúknite nám • hľadáme na dlhodobo:• priestor v centre, prípadne inej frekventovanej lokalite• s možnosťou prevádzky obchodu a služieb• výmera 150 -300m2...

Obchodné priestory 0 m2 Šaľa
Prenájom Cena v RK
Obchodné priestory na prenájom v meste Šaľa
Prenájom Cena v RK
Obchodné priestory na prenájom v meste Šaľa

Joyel reality Vám ponúka na prenájom obchodné priestory, ktoré sa nachádzajú v okresnom meste Šaľa na Dolnej ulici.Priestory sú prístupné priamo z ulice a variabilita podlažia umožňuje deliť priestory...

Obchodné priestory 0 m2 Šaľa / Dolná
Prenájom Cena v RK
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
ŠAĽA • HĽADÁME OBCHODNO - PREVÁDZKOVÝ PRIESTOR Cena v RK Obchodné priestory 0 m2 Šaľa prenájom
Obchodné priestory na prenájom v meste Šaľa Cena v RK Obchodné priestory 0 m2 Šaľa
Dolná
prenájom