PRENÁJOM VÝROBNO-SKLADOVO-ADMINISTRATÍVNEJ BUDOVY - KVETOSLAVOV

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

V prípade, ak hľadáte na podnikanie výrobno-skladovo-administratívne priestory, tak táto nehnuteľnosť je určite tou pravou.
Budova sa nachádza v malebnej dedinke okrajovej časti obce Kvetoslavov v blízkosti Regio-Jetu vzdialenej od Šamorína 4 km.
Úžitková plocha budovy je 1200 m2, má 3 podlažia. Každé podlažie je rozdelené po 2 x 200 m2. V budove sa nachádza nákladný výťah s nosnosťou 500 kg.
Nehnuteľnosť prešla rekonštrukciou v roku 2005, je zateplená, má plastové okná, sanita je vydlaždená, podlahy v skladových priestoroch sú betónové s poterom, v administratívnych priestoroch sú podlahy pokryté teppichom. Polovica podlažia na prízemí slúži ako skladový priestor , druhá časť sú administratívne priestory a taktiež 1. poschodie je prispôsobené na administratívne účely . 2. poschodie slúži ako výrobno-skladový priestor kde sa nachádza technická miestnosť na server pre počítače a kotolňa . Na prízemí a 1. poschodí sa nachádza kuchynka po 2 x a sprcha . Toalety sú na každom podlaží. Areál budovy je komplet oplotený a momentálne je o rozlohe 3.000 m2. Majiteľ v blízkej budúcnosti plánuje pozemok rozšíriť o 7.500 m2, čo je veľkorysá plocha na rôzne podnikanie.
V budove je zavedený elektrický prúd 220/380 V, plyn, vlastná studňa a kanalizácia.
Mesačné nájomné činí 3000,-€ + energie, ktoré závisia od druhu podnikania.
Občianska vybavenosť bezproblémová.
Mesto Šamorín je vzdialený od budovy 4 km , od BA - Podunajské Biskupice 18 km a od Dunajskej Stredy 24 km.
V Šamoríne máte všetky obchodné reťazce Hypernov, lekárov, kultúrne vyžitie...
Navyše pýchou mesta Šamorín je novovybudovaná a druhá najväčšia v Europe Hipoaréna, Aquapark, Kino, veľký areál detského a športového ihriska.... Počas celého roka sú v spomínanon areály rôzne podujatia so známymi osobnosťami. Môžete tu prežiť príjemne strávené chvíle s Vašou rodinou.
Ak Vás oslovila naša ponuka, neváhajte a zavolajte na mobil: , Andrea Gašpariková.
Rada Vám predstavím nehnuteľnosť osobne!

Uverejnené fotografie a textácia inzerátu k tejto ponuke sú duševným vlastníctvom AG reality & finance, s.r.o Všetky práva vyhradené.

Podobné realitné ponuky - Obchodné priestory, Dunajská Streda

Obchodný priestor - potraviny
Prenájom Cena v RK
Obchodný priestor - potraviny

Pre konkrétneho klienta hľadám na prenájom obchodný priestor:1. 60-150 m2 Lokalita - väčšie mesto mimo Bratislavy - nákupné centrum Zameranie .......azijské potraviny / nie fast food / 2. 600-800 m2...

Obchodné priestory 150 m2 Dunajská Streda
Prenájom Cena v RK
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Obchodný priestor - potraviny Cena v RK Obchodné priestory 150 m2 Dunajská Streda prenájom