Ponúkame do prenájmu obchodné a kancelárske priestory, 864 m2

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame do prenájmu obchodné a kancelárske priestory na popradskej ulici v polyfunkčnom objekte. Budova je 3 podlažná o výmere 864 m2 z čoho každé podlažie ma 288 m2 + veľká letná terasa.

Je to zateplená novostavba vybavená klimatizáciou, kúrenie je plynom a plastové okná - trojsklo. Každé podlažie má samostatný vstup, sociálne zariadenie pre mužov a ženy a taktiež priestor pre upratovačku. Na prízemí sa nachádzajú 4 garážové sekčné brány na diaľkové ovládanie. Prízemie je presklenné vhodné na predajňu, showroom, sklad alebo servis. V priestoroch momentálne ešte prebiehajú dokončovacie práce a dispozícii budú cca od apríla.
1NP a 2NP sú taktiež vhodné na sklad, kancelárske priestory, prípadne sídlo firmy. K dispizícii bude aj vonkajšie parkovisko. Budova sa nachádza na frekventovanom úseku smerom na KVP.

V prípade záujmu je možnosť prenajatia celej budovy ale taktiež aj samostatného podlažia. Taktiež je možné upraviť priestory dľa nájomcu ak to bude potrebné. Preferuje sa dlhodobý prenájom minimálne na 1 rok.
Cena prenájmu na prízemí je 8,50 eur/m2 bez DPH + energie.
Cena prenájmu 1NP alebo 2NP je 7 eur/m2 bez DPH + energie.

V blízkosti sa nachádza pumpa Slovnaft, predajňa autodielov, reštaurácia pod Lipou, Dom farieb, Vodár pumy, obchod s potravinami, MHD č.17, 19, 36, 55....atď.

Cena nehnuteľnosti je uvedená vrátane provízie, ktorá v sebe zahŕňa kompletný právny servis a služby spojené s prenájmom nehnuteľnosti..... V prípade záujmu ma kontaktujte na tel. č.:

Podobné realitné ponuky

OBCHODNÉ PRIESTORY, LUNÍK II, KOŠICE - ZÁPAD
Prenájom 10,- €/m2/mes.
OBCHODNÉ PRIESTORY, LUNÍK II, KOŠICE - ZÁPAD

Ponúkame na prenájom obchodné priestory v Košiciach na sídlisku Terasa, Luník II.Priestory na prízemí majú výmeru 37,16 m2, pôvodne to bola stávková kancelária, 1 x WC s umývadlom...

Obchodné priestory 0 m2 Košice - mestská časť Západ / Luník II
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
OBCHODNÉ PRIESTORY, LUNÍK II, KOŠICE - ZÁPAD 10,- €/m2/mes. Obchodné priestory 0 m2 Košice - mestská časť Západ
Luník II
prenájom