360° VP:: Obchodný priestor/kaviareň, BA IV. Dlhé Diely, Majerníkova

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU NÁJDETE NA STRÁNKE NAŠEJ REALITNEJ KANCELÁRIE AXISREAL.SK

POPIS PRIESTORU:
Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na predaj OBCHODNÝ PRIESTOR/KAVIAREŇ s výkladom v NOVOSTAVBE bytového domu (kolaudácia v roku 2006), nachádzajúceho sa v lokalite Bratislava IV. Dlhé Diely na ulici Majerníkova.
Priestor má celkovú podlahovú plochu 104 m2, nachádza sa na prízemí a je skolaudovaný ako KAVIAREŇ. Priestor pozostáva z 3 miestností a 3 x WC. K priestoru je možné dokúpiť GARÁŽ s automatickou bránou na diaľkové ovládanie s priamym vstupom do priestoru v cene 20.000,- EUR a 4 PARKOVACIE STÁTIA hneď vedľa priestoru v cene 12.000,- EUR/státie. Do priestoru s výkladom je PRIAMY VSTUP Z ULICE.

STAV PRIESTORU:
Priestor ešte nebol využívaný a všetko je v úplne nepoužívanom stave. V priestore je KLIMATIZÁCIA a VZDUCHOTECHNIKA. V miestnostiach je dlažba, nové interiérové dvere.
MOŽNÝ ODPOČET DPH.

LOKALITA:
Obchodný priestor sa nachádza v peknej a tichej lokalite. V blízkosti sa nachádza zástavka MHD a kompletná občianska vybavenosť.

/ OBCHODNÝ PRIESTOR / KAVIAREŇ / PREDAJ / NOVOSTAVBA / GARÁŽ / PARKOVACIE STÁTIA / BRATISLAVA IV. DLHÉ DIELY / MAJERNÍKOVA ULICA /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Podobné realitné ponuky