PREDAJ, EXKLUZÍVNE, 3-izbový priestor, Kresanková, K. Ves

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Grahams Vám exkluzívne ponuka na predaj, prízemný 3 izbový nebytový priestor o rozlohe 90m2 s vlastným parkovacím státím priamo pred vchodom v Novostavbe na Kresankovej ulici v Bratislave mestská časť Dlhé diely.
Priestor bol povodne využívaný ako ambulancia, ale využitie je možne aj ako kancelársky priestor, salón krasy pripadne masérsky salón(fyzioterapeutické služby a pod.). Taktiež je možne ho využívať aj ako bytovu jednotku.
Priestor tvoria 3 samostatne miestnosti, samostatná toaleta a toaleta so sprchovým kutom. Priestor ma dva vchody, jeden je z ulice od parkovacieho státia a druhy z bytového domu.
K priestoru patri aj jedno vonkajšie parkovacie státie, ktoré sa nachádza priamo pred vchodom z ulici do priestoru. V blízkosti je kompletná občianska vybavenosť, reštaurácie, kaviarne a podobne.

Cena nehnuteľnosti je 99.990,- € vrátane provízie, kompletného právneho servisu, hypotekárneho servisu a ostatných náležitostí pri prepise samotnej nehnuteľnosti. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať.

V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať.

Zodpovedný maklér: Anton Trška, mobil: , mail:
Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text je majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams © Copyright Grahams

Podobné realitné ponuky