Objekt na podnikanie Košice - Okolie, Slanské Nové mesto, čiast. rek.

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Leaders & Partners reality s.r.o. ponúka na predaj so súhlasom majiteľa budovu na podnikateľské účely s možnosťou prerobenia na bývanie. Budova je postavená z kameňa, je čiastočne podpivničená so sedlovou strechou. Podkrovie sa dá využiť ako úložný priestor. V budove sú plastové okná, nové rozvody vody a kúrenia vrátane výhrevných telies. Kotol je na pevné palivo a je nový (1 ročný v záruke). Stavba je suchá, vyzretá a kvalitne postavená. V budove je prevádzka malých súkromných potravín a donedávna slúžila ako klub na trávenie voľného času v ktorom je zariadený bar s policami, chladničkami, TV, biliardovým stolom. V klube je barová miestnosť, spoločenská miestnosť, ktorá sa dá využiť na spoločenské akcie, zhromaždenia, oslavy, porady, alebo ako jedálenská miestnosť. V budove sa ďalej nachádzajú osobitne dámske a pánske toalety, šatňa pre zamestnancov , východ na krytú terasu o výmere 50 m2. Na terase sú drevené stoly a lavice. Kotolňa je samostatná miestnosť so samostatným vchodom a priestorom kde sa dá čo to uložiť (napr. upratovacie a technické náradia). Blízko budovy cca 15 m sa nachádza plocha na parkovanie. Budova sa nachádza na hlavnom cestnom ťahu obce z KE na TV(južná trasa) preto je využiteľná na podnikanie napr. reštauračných služieb(keďže doposiaľ slúžila na iné účely a bola schválená aj hygienikmi. Je možné po rekonštrukčných úpravách využívať stavbu aj na bývanie podľa zváženia budúceho vlastníka. Budova má zastavanú plochu 252 m2 a celková výmera pozemku je 452 m2. Z IS je budova napojená na obecnú vodu, elektrinu. V obci je plyn avšak objekt nie je napojený na odber plynu (môže sa zriadiť odberné miesto). Odpad je riešený vlastnou žumpou.
Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie realitnej kancelárie, ktorá zahŕňa poplatky súvisiace z prevodom nehnuteľností (kolky, kúpna zmluva a jej autorizácia advokátom a právny servis). Opýtajte sa makléra aj na financovanie nehnuteľnosti ako aj poistenie nehnuteľností. V prípade záujmu o nehnuteľnosť volajte

Vážení klienti, pozrite si kompletnú ponuku našich nehnuteľností na stránke: https://lpreality.sk Rozmýšľate nad výstavbou rodinného domu? Zabezpečíme Vám kompletný servis a výstavbu rodinného domu na kľúč. Vyberte si zo širokej ponuky projektov. Ak ste si náhodou z ponuky nevybrali, nevadí postavíme Vám dom podľa Vašich predstáv.
Viac na: https://lpreality.sk/rodinne-domy/

Podobné realitné ponuky