HLAVÁČIKOVA - prenájom, nebyt.priestor, 74,3m2, SLNEČNÝ

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Prenajmeme nebytový priestor, 74,3 m2 na Hlaváčikovej ul., Karlova Ves. Nehnuteľnosť je na prízemí bytového domu je zaujímavo dispozične riešený väčšia vstupná chodba a 3 samostatné nepriechodné izby, má samostatný vchod z ulice. V priestore sa nachádza aj wc, sprchový kút a kuchynská linka. Okná i vchod (veľké presklené dvere) sú orientované na juh, príjemnému výhľadu na zeleň nebráni žiadna zástavba. Kúrenie je centrálne so samostatným meraním - liatinové radiatory. Priestor má tiež ďalší vchod (priamo z panelového domu), ktorý sa môže a nemusí využívať. Čiastočná rekonštrukcia, plastové okná, 2x vchodové dvere, zateplenie.
Priestor je vhodný najmä na kancelárske, obchodné priestory a prevádzkovanie rôznych služieb, no využiteľný aj ako atypický a príjemne slnečný byt. K priestoru patrí tiež ďalšia miestnosť so samostatným vchodom (hneď vedľa), využiteľná napríklad ako príručný sklad, garáž.

Jednorazová provízia kancelárie je vo výške 350 EUR, v rámci ktorej Vám bude poskytnutý taktiež kompletný právny servis advokátskej kancelárie HARGAŠ LEGAL, s.r.o.

Podobné realitné ponuky

Prenájom, obchodný priestor Bratislava Karlova Ves, ...
Prenájom Cena v RK
Prenájom, obchodný priestor Bratislava Karlova Ves, ...

Skvelá obchodná príležitosť na rozbeh Vášho podnikania!Ponúkame na prenájom obchodný priestor v Bratislave, mestská časť Karlova Ves, v nákupnom centre OC Galéria Bratislava Lamač. Celková plocha je 44,4...

Obchodné priestory 44 m2 BA - Karlova Ves
Prenájom Cena v RK
Hľadám pre klienta nebytový priestor Hľadám pre klienta nebytový priestor Prenájom Cena v RK
Hľadám pre klienta nebytový priestor

Pre klienta hľadáme obchodný priestor vhodný na podnikanie na prenájom . Priestory hľadáme v celej Bratislave.Typ priestoru:Obchodný priestorKancelársky priestorSkladový priestorIný nebytový priestorPožiadavky:Veľkosť: 150 - 400m2PrízemieParkovanie / dostupnosť automIdeálne open space...

Obchodné priestory 0 m2 Bratislava - Dlhé diely
Prenájom Cena v RK
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Prenájom, obchodný priestor Bratislava Karlova Ves, ... Cena v RK Obchodné priestory 44 m2 BA - Karlova Ves prenájom
Hľadám pre klienta nebytový priestor Cena v RK Obchodné priestory 0 m2 Bratislava - Dlhé diely prenájom