Prenájom priestorov na obchodné a kancelárske účely, 0 – 2000 m2, Bori

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na dlhodobý prenájom obchodné a kancelárske priestory v rôznych veľkostiach, v polyfunkčnej budove Siesta v Lamači. Prenajímateľný priestor je na 2 podlažiach a jeho celková veľkosť je viac ako 2000 m2. Ideálne by bolo spodné podlažie obsadiť 2- 3 prevádzkami a horné podlažie, s výmerou 1157 m2, jednou prevádzkou. Ale prístavbu tvorí železobetónový skelet, ktorý umožňuje delenie objektu priečkami na priestor akýchkoľvek veľkostí. Každá prevádzka vie mať samostatný vstup a svoje zázemie, ako sú toalety a sklady.

Dispozícia

Spodné podlažie, prístupné priamo z ulice, je vhodné najmä na gastro prevádzky, služby ako sú potraviny, reštaurácia, bufet, kuchyňa s priamym výdajom jedál(vývarovňa, závodná kuchyňa). Súčasťou budovy je totiž prerobená fungujúca ubytovňa pre 500 ľudí a uvedené prevádzky by mohli vyhovovať práve tejto klientele. Je možné umiestniť tam aj rôzne druhy predajní, kaderníctvo, prípadne iné obchodné prevádzky. Plocha prenajímateľných priestorov je 611 m2 a priestory bez denného svetla, ktoré môžu slúžiť ako sklady, zaberajú spolu 116 m2. Priestory na spodnom podlaží sú rozdelené recepciou na 2 časti. Prvý z nich má spolu so zázemím veľkosť 450 m2, druhý 305 m2. Priestory je ale možné rozpriečkovať aj na menšie prevádzky.

Horné podlažie bolo v minulosti využívané ako závodná kuchyňa s veľkou jedálňou. Takisto sa tam nachádzalo školiace stredisko. Jeho celková veľkosť je 1157 m2.
Priestor na poschodí je vhodný na kancelárske priestory, prípadne výrobu, školiace učebne, co-working, kreatívne štúdio, fitness, posilňovňa a pod. Zázemie opäť tvoria priestory pre toalety a sklady. Plocha prenajímateľných priestorov je 833 m2 a priestory bez denného svetla zaberajú spolu 325 m2.
Všetky priestory(s výnimkou zázemí) sú vďaka veľkým skleneným plochám dostatočne presvetlené a je možné ich deliť podľa potreby.

Vybavenie

Okrem samostatných vstupov a toaliet, majiteľ objektu prispôsobí prevádzky požiadavkám záujemcov, aj v oblasti dobudovania kabeláže, stropov, podláh. V budove je 24 hodinová služba recepcie. Budova je chránená kamerovým systémom.

Lokalita

Hneď oproti vstupu sa nachádza základná škola a za ňou ICE aréna Lamač. Budova je umiestnená v zelenom a pomerne kľudnom prostredí rodinných domov, ale s pešou dostupnosťou na Malokarpatské námestie, kde sa nachádza Tesco expres, pošta, banky. V blízkosti je požičovňa áut. Neďaleko sa nachádza letné kúpalisko. Výhodou je rýchle napojenie na diaľničný obchvat v oboch smeroch(centrum mesta, smer Brno).

Podobné realitné ponuky - Obchodné priestory, Bratislava - Lamač