Meštiansky dom centrum Spišská Nová Ves

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Číslo ponuky: 8086 - Ponúkame exkluzívne na predaj ATRAKTÍVNY INVESTIČNÝ OBJEKT - MEŠTIANSKY DOM situovaný v radovej zástavbe na hlavnom mestskom námestí v Spišskej Novej Vsi, na Zimnej ulici. Dom sa nachádza menej ako 50 metrov od radnice, doslova uprostred námestia so vstupom priamo z chodníka.

Objekt má štyri funkčné plne prenajaté podlažia (suterén, prízemie, poschodie, podkrovie - každé podlažie výmera podlahovej plochy cca 140 m2). Dom má samostatný vstup do obchodného priestoru na prízemí so vstupom z chodníka, samostatný vstup vedúci do domu na poschodie a do suterénu. Priestory na prízemí s pôvodným klenbovým stropom sú lukratívne obchodné priestory s priamym vstupom z chodníka, dlhoročne prenajaté so stabilnou prevádzkou, ktorá dotvára kolorit námestia. V zadnej časti prízemia je zimná záhrada s reštaurovanými okennými piliermi využívaná ako administratívne a skladové priestory. Na poschodí sú kompletne rekonštruované kancelárske priestory s recepciou, kuchynkou, tromi kanceláriami a zasadačkou. V suteréne je stravovacie zariadenie s kompletným zázemím, kuchyňou, soc. zariadením. V podkroví sa nachádza pohodlný 4-izbový byt s výmerou 120 m2, ktorý pozostáva z 3 izieb, každá so samostatnou kúpelňou, obývacej miestnosti s pohodlným sedením spojenej s kuchyňou formou galérie s masívnym dreveným schodiskom. Byt je klimatizovaný s vykurovaním riešeným ako samostatný okruh.

V ostatných rokoch bol dom rozsiahlo rekonštruovaný - nová strešná krytina, nové ústredné kúrenie s podlahovým vykurovaním, rekonštruované kancelárske priestory. Dom je napojený na všetky inžinierske siete, vykurovanie je zabezpečené novým plynovým kotlom zn. Viesmann.

Poloha domu, jeho dispozícia aj súčasné využitie predurčujú objekt najmä na komerčné využitie ako POLYFUNKČNÝ OBJEKT OBCHODU A SLUŽIEB S MOŽNOSŤOU KOMFORTNÉHO BÝVANIA V PODKROVNOM BYTE UPROSTRED NÁMESTIA.

Podobné realitné ponuky

Markušovce (county Spišská Nová Ves)
Predaj 155.000,- €
Markušovce (county Spišská Nová Ves)

Ponuka na predaj budovy v Markušovce, ulica Slovenská.Predaj pozemku podľa GP a stavba.Cena dohodou možná.155.000 EUR za celok...

Budova 509 m2 Markušovce / Slovenská 256
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Markušovce (county Spišská Nová Ves) 155.000,- € Budova 509 m2 Markušovce
Slovenská 256
predaj