NA PREDAJ LUKRATÍVNA BUDOVA, ŠTÚROVO NÁMESTIE, 415 M2, TRENČÍN

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám na predaj viac účelovú budovu vhodnú na komerčné účely, reštauračné účely, atď, nachádzajúcu sa na lukratívnom mieste v centre Trenčína - Štúrovo námestie. Objekt so zaujímavou históriou slúžil niekoľko desaťročí ako hostinec alebo reštaurácia a na tieto účely je používaný doteraz. Za zmienku stojí, že v budove bol v minulosti veľmi obľúbený a známy hostinec U Kugelky. Zariadenie pozostáva z kaviarne a reštaurácie - obe so samostatnými vchodmi, kuchyne, administratívnej miestnosti, skladov, sociálnych zariadení a šatne. Budova je čiastočne podpivničená, kde je možné mať nočnú reštauráciu s barom, je prízemná, má však nevyužité podkrovie. Bar v suteréne pozostáva z dvoch častí - miestností a má vlastné sociálne zariadenie.
Budova je pravidelne udržiavaná - v kaviarni je vzduchotechnika a klimatické jednotky, plávajúca podlaha.
Reštaurácia má 80 miest na sedenie + salónik 16 miest na sedenie. Kaviareň 65 miest na sedenie + letná terasa cca 64 miest. Bar má vlastné sociálne zariadenie - cca 55 miest na sedenie.
Úžitková plocha reštaurácie je cca 230 m2, kaviareň cca 96 m2 a bar cca 80 m2. Reštaurácia má kuchyňu vybavenú podľa európskych noriem. Priestory sú vybavené oddelenými toaletami pre dámy a pánov a toaletami pre zamestnancov.
Zariadenie reštaurácie a kaviarne je možné odkúpiť podľa dohody.
Právne a poradenské služby v cene, telefón na makléra , info linka

Podobné realitné ponuky

Ponúkame na predaj rekonštruovanú budovu s obch. priestormi v Trenčíne
Predaj 3.800.000,- €
Ponúkame na predaj rekonštruovanú budovu s obch. priestormi v Trenčíne

Ponúkame na predaj rekonštruovanú budovu s obchodnými a kancelárskymi priestormi, s celkovou podlahovou plochou 5.810,67 m2. V budove sa nachádzajú obchodné prevádzky, administratívne priestory, prevádzka reštauračného typu, skladové...

Budova 5810.67 m2 Trenčín / Pod Sokolice
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Ponúkame na predaj rekonštruovanú budovu s obch. priestormi v Trenčíne 3.800.000,- € Budova 5810.67 m2 Trenčín
Pod Sokolice
predaj