PREDAJ: budova, Košice II - Terasa

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj podnikateľskú BUDOVU v Košiciach, kat. územie: Západ, v blízkosti Novej nemocnice.

Táto budova je postavená síce na menšom pozemku (o výmere do 100 m2), avšak vzhľadom na svoju polohu a niekdajšie jej využitie poskytuje široké možnosti jej budúceho využitia.

Budova sa skladá z prízemia a poschodia (ktoré je pôdorysne väčšie ako samotné prízemie), sčasti je podpivničená; v minulosti samostatne vykurovaná vlastným kotlom (zázemie v pivnici), daného času odpojená od všetkých médií (možnosť bezproblémového opätovného pripojenia na elektriku, plyn, kanál).
Nakoľko je táto nehnuteľnosť postavená na pevných základov a stavebne preexponovaných materiáloch, je možné ju nadstavať o ďalšie poschodia podľa potreby; momentálne je táto nehnuteľnosť na liste vlastníctva vedená ako „budova zdravotníckeho a sociálneho zariadenia“, čo by vzhľadom k jej polohe (v blízkosti je Nová nemocnica na Terase) uľahčovalo jej „papierové“ uvedenie do budúceho využitia a našla si svojich klientov – ideálne pre zdravotnícke a farmaceutické spoločnosti, lekáreň, ambulancie (s možnosťou vytvorenia služobného bytu na poschodí); alternatívne využitie: kaviareň, reštaurácia, donáška, showroom (prízemie je presklené), príp. kancelárie.

Bezproblémové parkovanie v blízkosti, vrámci areálu.

Zastávky MHD - autobusy takmer pri objekte, električky niekoľko desiatok metrov.

Podobné realitné ponuky