KOMÁRANY - polyfunkčná prevádzková budova s pozemkami

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám na predaj polyfunkčnú prevádzkovú dvojpodlažnú budovu s priľahlými pozemkami v obci Komárany, okres Vranov nad Topľou. Exkluzívna ponuka – iba u nás.

Objekt sa nachádza na okraji obce v tesnej blízkosti hlavnej cestnej komunikácie vo vzdialenosti len 4 km od okresného mesta Vranov nad Topľou.
Jedná sa o dokončenú stavbu v zachovalom a funkčnom stave s multifunkčným budúcim využitím.
Zastavaná plocha objektu je 425m2 a podlahová plocha 678m2. Priľahlé pozemky a pozemky pod budovou sú zložené z viacerých parciel o celkovej rozlohe 3972m2 a sú v osobnom vlastníctve.

Objekt je možné využiť na:
- vytvorenie skladovacích a kancelárskych priestorov,
- vytvorenie distribučného miesta na rozvoz tovaru v lokalite východného Slovenska,
- vytvorenie výrobných priestorov pre finálnu montáž výrobkov rôzneho druhu,
- vytvorenie ubytovacích jednotiek s možnosťou zriadenia reštauračných alebo jedálenských priestorov,
- vytvorenie objektu pre firemné účely,
- sociálne zariadenie pre seniorov, atď.

STAVEBNÉ ZLOŽENIE OBJEKTU:
Stavba má betónové základové pásy, pozdĺžny nosný murovaný systém, tehlové murivo, prefabrikované železobetónové stropy, štukové vnútorné omietky, šľachtené omietky fasády bez zateplenia, plastové okná s trojsklom a betónové podlahy. Krytina je plechová, pozinkovaná, klampiarske konštrukcie strechy sú pozinkované. Priečky medzi miestnosťami na 1. podlaží nie sú nosné, je možne jednotlivé miestnosti podľa potreby spojiť / zväčšiť .

Objekt je zložený z dvoch podlaží, kde prvé podlažie slúžilo na drevovýrobu s dvomi výrobnými halami a priestormi na ďalšiu úpravu materiálu, uskladnenie i následnú distribúciu tovaru. Na druhom podlaží boli kancelárske, administratívne a konferenčné priestory so sociálnymi zariadeniami. Hlavný vstupný vchod je riešený cez samostatnú vrátnicu/recepciu s následným prechodom do reprezentačnej miestnosti pre prijímanie návštev.

Vo vnútri stavby sú zrealizované
- rozvody teplej a studenej vody, pričom príprava teplej vody je realizovaná elektrickými bojlermi, zdrojom vody je kopaná studňa vystužená skružami s elektrickým čerpadlom,
- vykurovanie vnútorných priestorov je zabezpečené registrami a plechovými radiátormi z plynovej internej kotolne a kotolne na tuhé palivo (umiestnené v technickej miestnosti),
- elektrické rozvody sú medené a jednotlivé rozvody sú napájané z vlastnej elektrorozvodnej stanice (230 V / 400V) (samostatná technická miestnosť),
- kanalizačné rozvody sú plastové a kanalizácia je riešená samostatnou žumpou s objemom 225 m3.

Prístup k budove je možný z obidvoch strán, kde zo zadnej strany je vybudovaná dopravná rampa na nakladanie/vykladanie materiálu.

Výstavba úplne novej plynovej, vodovodnej, kanalizačnej a elektrickej prípojky, rozsiahla rekonštrukcia objektu vrátane prestavby niektorých časti objektu bolo realizované v r. 2008. Objekt je v používaní od r.1989.

CELKOVÝ DOJEM:
- objekt je vo veľmi technicky zachovalom stave,
- minimálne náklady na opätovné sprevádzkovanie budovy,
- krátka vzdialenosť do okresného mesta,
- viac o živote v meste nájdete na stránke vranov.sk

Podobné realitné ponuky - Budova, Vranov nad Topľou

Na predaj budova v Hermanovciach nad Topľou
Predaj 54.990,- €
Na predaj budova v Hermanovciach nad Topľou

Realitná kancelária WFK ponúka na predaj budovu v obci Hermanovce nad Topľou. Jedná sa o prízemnú budovu so sedlovou strechou, ktorá pôvodne slúžila ako predajňa rozličného tovaru. Tvoria ju dve...

Budova 163 m2 Hermanovce nad Topľou
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Na predaj budova v Hermanovciach nad Topľou 54.990,- € Budova 163 m2 Hermanovce nad Topľou predaj