REZERVÁCIA - Investičná príležitosť - rodinný dom v Hubove

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Projekt reality ponúka na predaj rodinný dom v obci Hubovo, okres Rimavská Sobota, ktorý je na úplnej samote cca 3 km od obce Hubovo. V minulosti slúžil dom ako colnica a neskôr ako ozdravovňa. Pozemok okolo domu je oplotený, o rozmere 4049 m2, nachádzajú sa na ňom ešte dve menšie budovy cca 25 m2, ďalší pozemok nad a vedľa oplotenej plochy je o výmere 8770 m2, neďaleko domu (cca 1,5 km) sa nachádza rybník.

DISPOZÍCIA:

Na prízemí domu sa nachádza veľká spoločenská hala, 10 izieb, 2 kúpeľne s toaletami, chodba a schodisko. Na prvom poschodí je 8 izieb z toho 2 podkrovné izby, 2 kúpeľne s toaletami, chodba a schodisko. V podkroví domu sú 4 izby z toho 2 podkrovné izby. V pivničných priestoroch bola v minulosti zriadená jedáleň, kuchyňa, sklad potravín, práčovňa a kotolňa.

ZÁKLADNÉ ÚDAJE:

* kúrenie: lokálne, pevné palivo
* steny: stierky
* podlahy: dlážkovina, betón
* IS: vodovod, 2 x studňa, elektrická prípojka (230/400V), pôvodná žumpa
* strecha: sedlová, pozinkovaný plech
* konštrukcia: tehla
* začatá rekonštrukcia: komíny, znížené stropy, sadrokartón, nová elektroinštalácia v celej budove, čiastočne nové betónové podlahy a interiérové dvere

POHĽAD MAKLÉRA:

Rodinný dom je vhodný pre investora, na zriadenie penziónu, rekreačného strediska, domova dôchodcov, sanatória, školy v prírode alebo na zriadenie ubytovania pre poľovníkov, či rybárov. Neďaleko sa nachádzajú prírodné jódové kúpele Číž (cca 20 min. jazdy autom). Objekt sa nachádza v tichom prostredí, obklopený prírodou a s krásnym výhľadom na lúky a lesy.

Podobné realitné ponuky