Budova s pozemkom 2433m2, pri automobilke Jaguár Nitra

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám na predaj polyfunkčnú budovu v obci Čakajovce 2km od novovybudovanej automobilky Jaguár.

Zateplená budova s podlahovou plochou 400 m2 stojí na oplotenom pozemku s rozlohou 2433 m2.

V budove sa nachádza priestranná hala a vysokým stropom, ďalšie dve priestranné miestnosti s nakladacími rampami pre dodávky a nákladné vozidlá, administratívna časť s kanceláriami a sociálne zázemie pre zamestnancov.
Z výrobnej haly vedú schody na druhé poschodie využiteľné ako sklad alebo kancelária s možnosťou výhľadu do výrobnej časti. V budove sa nachádza spevnená podlaha.

Budova prešla rekonštrukciou v roku 2010. (zateplenie budovy, strecha, nové hromozvody, plastové okna, plastové dvere, elektrická brána, kamerový systém v celej budove. Elektrické obvody majú platnú revíznu správu. V budove je zavedený plyn a má vlastnú kotolňu.

V minulosti objekt slúžil ako pekáreň.
Možnosť prerobenia aj na ubytovňu.

K tejto polyfunkčnej budove prislúcha aj hala s vysokým stropom používaná ako dielňa o rozlohe cca 140 m2, ktorá susedí s touto polyfunkčnou budovou. Na pozemku sa nachádza plechová garáž a dva plechové sklady. Za hlavnou budovou je udržovaná zelená plocha na ktorej sú vyrastené stromy. Na pozemku okolo budovy sú asfaltové spevnené plochy.

Cena nehnuteľnosti je 449.900,-EUR, Súčasťou predaja je vybavenie kompletného právneho servisu, finančného servisu a ostatných náležitostí pri prepise samotnej nehnuteľnosti. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať.

Zodpovedný maklér: Cebák Pavol, kontakt: , email:

Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text je majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams © Copyright Grahams

Podobné realitné ponuky

Predáme priemyselný objekt, Vráble, okr. Nitra
Predaj 225.000,- €
Predáme priemyselný objekt, Vráble, okr. Nitra

V ponuke iba u nás!Ponúkame Vám na predaj priemyselný objekt vhodný na skladovanie, výrobu, autodielňu, prípadne iné komerčné využitie v meste Vráble, okr. Nitra. Objekt tvoria dve haly s...

Sklady a haly 650 m2 Vráble
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Predáme priemyselný objekt, Vráble, okr. Nitra 225.000,- € Sklady a haly 650 m2 Vráble predaj