Predaj domu s všestranným využitím v Divíne.

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Dom nachádzajúci sa v obcinDivín je dvojpodlažný s čiastočným podpivničením. Má dva samostatné vstupy pre každé podlažie. Na prízemí sa nachádza obývacia izba, kuchyňa s jedálňou, dve izby, kúpelňa, WC, spoločenská miestnosť, chodba. V podkroví je kuchynka a tri izby, každá má vlastnú kúpeľňu s WC. Suterén je čiastočne podpivničený a je v ňom umiestnený plynový kotol, kotol na pevné palivo a bojler na ohrev vody. Dom je pripojený na všetky inžinierske siete. Pozemok má výmeru 477 m2. Na pozemku sa nachádza prístrešok pre autá a prístrešok na posedenie. Dom je momentálne využívaný ako penzión na ubytovanie. Je možné ho upraviť na rôzne účely a aj na bývanie ako dvojgeneračný dom.
V blízkosti obce Divín sa nachádza vodná nádrž a preto je táto oblasť je ozajstným chatárskym, rybárskym i hubárskym rajom a zároveň aj výnimočným miestom pre milovníkov koní a vodných či plážových športov. V okolí je možné realizovať turistické prechádzky krásnou prírodou Lučeneckej kotliny, Dobročského pralesa, Chránenou krajinnou oblasťou Poľana či Budinskými lazmi. Za návštevu v blízkom okolí stojí aj unikátny Divínsky, Haličský a Fiľakovský hrad. Dokonalý oddych si okrem kúpania vo vodnej nádrži môžete vychutnať taktiež v okolitých kúpaliskách. Medzi tie najvyhľadávanejšie istotne patrí termálne kúpalisko Novolandia Rapovce a Dolná Strehová, avšak obľúbené sú rovnako mestské kúpaliská v Lučenci, Poltári a Detve. V zimnom období si tu prídu na svoje aj vyznávači lyžovania či snowboardingu, a to v lyžiarskom stredisku Látky - Kočanda, Košútka - Hriňová alebo v Ski Centre Kokava Línia - Šoltýska.

Podobné realitné ponuky - Budova, Lučenec

Na predaj pekná komerčná budova v centre mesta Lučenec
Predaj 399.990,- €
Na predaj pekná komerčná budova v centre mesta Lučenec

Ponúkame na predaj krásnu, dvojpodlažnú komerčnú budovu v priamom centre, na najfrekventovanejšej ulici v meste Lučenec. Celková zastavaná plocha je 288 m2. Na prízemí budovy je veľký obchodný priestor, v...

Budova 288 m2 Lučenec / T. G. Masaryka
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Na predaj pekná komerčná budova v centre mesta Lučenec 399.990,- € Budova 288 m2 Lučenec
T. G. Masaryka
predaj