PREDAJ: OBJEKT, Košice - Staré mesto

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj priestranný objekt, nachádzajúci sa vo vyhľadávanej lokalite Košice – Staré Mesto.

Nehnuteľnosť stojí v bočnej uličke starého mesta priamo v jeho centre, a vďaka jej polohe predurčuje jej využitie tak na podnikanie ako i na bývanie; z ulice prístupná garáž (pre 2 autá, prepojené s objektom) dáva možnosť jej otvorenia do vnútorného dvora, čo by umožnilo v budúcne vytvorenie viac parkovacích miest.

Samotný objet sa skladá z troch podlaží (prízemie, prvé poschodie a vstavané podkrovie mezonetové; čiastočná pivnica pod RD), z toho ostatné bolo vybudované v pôvodnom podkroví (cca rok 2000, nie je skolaudované) zvýšením strechy, čím vznikol plnohodnotný mezonetový tretí priestor a nádherné výhľady na okolité historické zákutia mesta.

V minulosti existoval samostatný vchod zo samotnej ulice (o danej skutočnosti sú zachované písomné zmienky), čo by umožňovalo legálne obnovenie takéhoto vstupu aj v budúcne, a tým pádom by bola možnosť využitia prízemia RD na samostatné podnikanie.

Táto nehnuteľnosť si vyžaduje komplexnú rekonštrukciu, avšak uspokojí tým nápaditosť a požiadavky nového majiteľa.

Tento objekt stojí na pozemku o výmere 234 m2, avšak s úžitkovou plochou o výmere cca 400 m2 (bez plochy externých terás a vnútorného dvora).

Nehnuteľnosť je v osobnom vlastníctve, bez tiarch. Možnosť čerpať hypotéku (na LV objekt zapísaný ako rodinný dom).

Podobné realitné ponuky

Exkluzívna ponuka – na predaj budova na Komenského ulici v Košiciach
Predaj 2.200.000,- €
Exkluzívna ponuka – na predaj budova na Komenského ulici v Košiciach

Ponúkame Vám na predaj budovu nachádzajúcu sa v historickom centre mesta v Košiciach. Jedná sa o meštiansky dom, ktorý pochádza z r. 1913. Je národnou kultúrnou pamiatkou. Možnosť rekonštrukcie všetkých...

Budova 0 m2 Košice - mestská časť Staré Mesto / Komenského
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Exkluzívna ponuka – na predaj budova na Komenského ulici v Košiciach 2.200.000,- € Budova 0 m2 Košice - mestská časť Staré Mesto
Komenského
predaj