Rezervované - Na predaj Bytový dom Predmestská ulica v Žiline

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

1. Reality Rent ponúka exkluzívne na predaj štýlový bytový dom s výbornou polohou v centre mesta Žilina, na Predmestskej ulici. Tento historický dom je ideálnou príležitosťou pre tých, ktorí hľadajú kombináciu obchodných priestorov a bytov s pôvabom minulosti.
Na prízemí nájdete široké a priestranné obchodné priestory, ktoré poskytujú skvelú možnosť pre podnikanie a obchodné aktivity. Druhé a tretie podlažie ponúkajú veľké dvojizbové byty s dostatkom priestoru pre pohodlné bývanie. Na štvrtom podlaží sa nachádza útulný jednoizbový byt.
Tento bytový dom sa nachádza na pozemku o rozlohe 238 m². Vysoké stropy dodávajú domu osobitý charakter a pocit priestoru. S celkovou zastavanou plochou 100 m² poskytuje dostatok miesta pre obyvateľov a potenciál pre úpravy a modernizácie podľa vlastných predstáv.
Bytový dom bol postavený v roku 1930, čo dodáva jeho histórii a šarmu jedinečný nádych. Jeho pôvodný stav umožňuje novému majiteľovi zachovať si autentické prvky alebo ho prispôsobiť podľa súčasných štandardov a vkusu.
Poloha tohto bytového domu je výnimočná, nachádza sa v srdci mesta Žilina. Vďaka centrálnemu umiestneniu máte v blízkosti obchody, reštaurácie, školy, nemocnice a ďalšie dôležité zariadenia. Verejná doprava je tiež ľahko dostupná.
Ak hľadáte špeciálnu investíciu s historickým šarmom a výbornou polohou, tento bytový dom na Predmestskej ulici v Žiline je pre vás to pravé. Nechajte sa očariť jeho unikátnymi vlastnosťami a vytvorte si vlastné ideálne bývanie v centre mesta.
Tento bytový dom je skutočnou príležitosťou pre tých, ktorí hľadajú investíciu so štýlom a históriou v samotnom srdci Žiliny.

Pre bližšie informácie a zariadenie obhliadky ma neváhajte kontaktovať na tel. čísle

Podobné realitné ponuky

Na predaj administratívna budova - Bánová
Predaj 700.000,- €
Na predaj administratívna budova - Bánová

1. Reality Rent Žilina ponúka na predaj administratívnu budovu v Žiline v mestskej časti Bánová v oplotenom areáli. Budova sa skladá z vačšej a menšej časti a nachádza sa v...

Budova 569 m2 Žilina
Ponúkame na predaj polyfunkčný dom v centre Žiliny
Predaj Cena v RK
Ponúkame na predaj polyfunkčný dom v centre Žiliny

Ponúkame na predaj budovu v centre mesta Žiliny, ktorá je pripravená na kompletnú rekonštrukciu. Budova je neobývaná, zložená zo štyroch podlaží - suterénne priestory, dve nadzemné podlažia a podkrovné priestory...

Budova 0 m2 ŽILINA / J.M. Hurbana
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Na predaj administratívna budova - Bánová 700.000,- € Budova 569 m2 Žilina predaj
Ponúkame na predaj polyfunkčný dom v centre Žiliny Cena v RK Budova 0 m2 ŽILINA
J.M. Hurbana
predaj