Na prenájom: POLYFUNKČNÁ BUDOVA, Partizánska cesta - BANSKÁ BYSTRICA

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

AstonReal ponúka na prenájom POLYFUNKČNÚ BUDOVU, ktorá sa nachádza v meste Banská Bystrica, ulica PARTIZÁNSKA CESTA. Polyfunkčná budova s obchodným, administratívnym a skladovým priestorom.

Priestory sa nachádzajú novopostavenom objekte.

Budova pozostáva z dvoch nadzemných podlaží, pričom každé podlažie má úžitkovú plochu cca 310 m2.
PRVÉ NADZEMNÉ PODLAŽIE: nachádza sa tu hlavný vstup od cesty, chodba (schody na druhé nadzemné podlažie), dve priestranné miestnosti s kanceláriami, sklad, kúpeľňa, 2x WC, kuchynka. Taktiež sa tu nachádza aj skladový priestor - možnosť manipulácie z bočnej strany objektu (viď pôdorys).
DRUHÉ NADZEMNÉ PODLAŽIE: je prakticky identické s prvým podlažím. Nachádza sa tu priestranná loggia (viď pôdorys). Druhé nadzemné podlažie nedisponuje skladovým priestorom.

Je možné prenajať celú budovu alebo samostatné poschodie. Na každom podlaží je možnosť prenájmu až štyroch kancelárskych priestorov, ktoré sa dajú rozdeliť na 75 m2, pri čom Vám vzniknú štyri samostatné kancelárie na každom poschodí. Všetko je však na dohode priamo s majiteľmi.

Možnosť využitia vonkajšieho parkovacieho státia priamo pred objektom, plus pribudnú nové parkovacie miesta na pozemku vedľa budovy o rozlohe 513 m2. Z parkoviska je prístupná rampa na nakladanie tovaru. Z parkovacieho státia je priamy vstup do skladového priestoru s rampou.

Výhody: rýchly prístup do centra mesta a mestskej časti Sásová, blízko sa nachádza aj rýchlostná cesta R1 smer Brezno a Zvolen. V blízkosti polyfunkčnej budovy sa nachádzajú priemyselné zóny Šalková a Majer. Výhodou budovy je aj okolitý pozemok.

Cena prenájmu uvedených priestorov je 6 € / m2 / mesačne / bez DPH, v závislosti na platobných podmienkach a dĺžke nájmu a celkovej prenajatej plochy.

K cene nájmu sa priratúva preddavok za energie (voda, elektrina). Kúrenie je zabezpečené prostredníctvom elektrických konvektorov.

Pozemok s budovou a priľahlými parkovacími miestami a trávnatými porastmi má celkovú rozlohu 1.028 m2.

Pre viac info ma kontaktujte na tel. čísle alebo email

Podobné realitné ponuky