PREDAJ polyfunkčnej budovy s priľahlým pozemkom priamo v centre Brezna

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

FINEST RESIDENCE ponúka exkluzívne na predaj polyfunkčnú dvojpodlažnú budovu "MÓDNY DOM" priamo v centre Brezna na námestí M.R.Štefánika. Budova je situovaná na nároží námestia a frekventovanej mestskej komunikácie. Budova bola daná do užívania v r. 1932, rozsiahlou rekonštrukciou prešla v r. 2008 a 2018.

Budova disponuje dvoma nadzemnými podlažiami, veľkým podstrešným priestorom a podpivničením. Výmera zastavanej plochy je 254 m2, úžitková plocha je 508 m2. Celková výmera pozemku je 587 m2.

Prvé nadzemné podlažie o výmere 230 m2 tvoria komunikačné priestory (chodba, schodisko) a obchodné priestory so vstupom priamo z námestia, ku ktorým prislúchajú sociálne zariadenia a skladové priestory. Na druhom nadzemnom podlaží sa nachádzajú komerčné priestory o výmere 140 m2 so samostatným vstupom (využívané ako ambulancie s kompletným zázemím - čakáreň, 4 ambulancie, sociálne zariadenia, miestnosť pre rontgen) a priestranný 2 izbový apartmán orientovaný do námestia s výmerou 70 m2. Apartmán tvorí predsieň, kuchynská a jedálenská časť prepojená s obývacou miestnosťou, spálňa s východom na nárožný balkón, veľká kúpeľňa s východom na loggiu. Podkrovie s výmerou 230 m2 je momentálne nevyužívané, ale s potenciálom prestavby na obytné alebo komerčné priestory. Pozemok, na ktorom je budova postavená má výmeru 315 m2.

Spolu s budovou sa predáva aj priľahlý pozemok o výmere 272 m2, na ktorom sú postavené menšie samostatné prízemné obchodné prevádzky. Prevádzky sú murované, vykurované, napojené na všetky IS. Pozemok má samostatný vstup z mestskej komunikácie. Pozemok je vhodný aj na výstavbu parkoviska alebo viacpodlažnej polyfunkčnej budovy, ku ktorej je vypracovaná architektonická štúdia.

Objekt je postavený z tehly, šírka múrov je cca 70 cm, strešná krytina je plechová s dreveným krovom, stropy v interiéroch sú vysoké až 3,70 m. Okná sú plastové, výklady prízemných obchodných priestorov sú drevené. Budova je udržiavaná, vo veľmi dobrom technickom stave. Vykurovanie je plynovým kotlom samostatne pre jednotlivé podlažia a zvlášť pre byt. Budova je napojená na všetky inžinierske siete.

Kúpa budovy predstavuje vhodnú investičnú príležitosť s dobrou návratnosťou, nakoľko byt aj prízemné obchodné priestory sú výhodne prenajaté na niekoľkoročný kontrakt.


V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať. Všetky podrobnejšie informácie, pôdorysy a celkovú kúpnu cenu doplníme na vyžiadanie.



Podobné realitné ponuky - Budova, Brezno

POLYFUNKČNÝ OBJEKT (služby, ordinácie, bytové jednotky) + PROJEKT
Predaj 385.000,- €
POLYFUNKČNÝ OBJEKT (služby, ordinácie, bytové jednotky) + PROJEKT

AstonReal ponúka na predaj BUDOVU spolu s PROJEKOTM -> POLYFUNKČNÝ OBJEKT (služby na prízemí a ordinácie, bytové jednotky na troch horných poschodiach) v lokalite BREZNO.Plocha riešených pozemkov je 1520...

Budova 941.7 m2 Brezno