Predaj budovy so stavebným povolením na penzión, Stupava

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj stavebný objekt so stavebným povolením na výstavbu penziónu a výstavbu cestnej komunikácie s parkoviskom pre 18 áut v Stupave, ul. Marcheggská. Zastávana plocha objektu je 445m2. Výmera pozemku je 445 m2. K parkoviskám a ku komunikácií je uzatvorená nájomná zmluva s Mestom Stupava. Aktuálne je na daný objekt vydané právoplatné stavebné povolenie k výstavbe penziónu:

Popis novej stavby „PENZIÓN Stupava“:
• predmetom stavebného konania je prestavba jestvujúceho objektu vedeného v katastri nehnuteľností ako „Budova“ na „PENZIÓN Stupava“;
• pôdorysné rozmery stavby zostávajú bezo zmeny (38,20 x 11,60 m);
• prestavbou bude zmenený tvar strechy z valbovej na sedlovú so zvýšením hrebeňa strechy (zvýšenie o 1,40 m voči pôvodnému stavu)
• prestavbou sa odstráni bočná jednoposchodová prístavba s pôdorysnými rozmermi cca. 2,6 x 4,4 m.
• odstupové vzdialenosti od susedných nehnuteľností zostávajú bez zmeny;
• prestavovaný objekt bude nepodpivničený, s dvomi nadzemnými podlažiami a podkrovím;
• objekt bude napojený prípojkami na jestvujúce verejné rozvody vody, kanalizácie, plynu a elektriny z ul. Marcheggská;
• dažďové vody zo striech a spevnených plôch budú zaústené do vsakovacieho systému na vlastnom pozemku;


Stavebno-technické a materiálové riešenie stavby:

Objekt je navrhnutý ako murovaný s monolitickými ŽB stropnými doskami a s drevenou strechou. Z pôvodného stavu sa zachovajú obvodové múry na 1.NP a piliere po celej výške. Múry obvodové, ako aj vnútorné budú z veľkoformátových keramických tvárnic na VPC maltu. Podľa statického návrhu nosné konštrukcie sa doplnia oceľovými prvkami. Z exteriérovej strany sa celá budova zateplí a omietne tenkovrstvovou omietkou. Vnútorné steny budú omietané jadrovou VPC omietkou a ako povrchová úprava je zvolená štuková omietka s povrchovou úpravou podľa výberu investora. Výplne okenných a dverných otvorov na fasáde budú z plastových profilov, ktoré sú zasklené izolačným bezpečnostným trojsklom. Výnimkou sú vchodové dvere, ktoré kvôli bezpečnosti a zvýšenej namáhavosti budú hliníkové.


Dispozičné a prevádzkové riešenie:

Nová dispozícia bude sprístupnená zo zadnej/južnej strany pozemku cez centrálne umiestnené vstupné dvere. Vstup je napojený na exteriérovú komunikáciu - spevnenú plochu, ktorá vedie k verejnej komunikácii.
Realizáciou stavby vznikne dvojpodlažný objekt s podkrovím, bez podpivničenia, s valbovou strechou pri zachovaní pôdorysných rozmerov skompletným príslušenstvom a nasledovným dispozičným riešením a bilanciou plôch:

I. NP: 12 izieb, kotolňa, zázemie, komunikačné priestory; II. NP: 15 izieb, komunikačné priestory;
Podkrovie: komunikačné priestory, 2 bytové jednotky:
Byt A - vstupná hala, kuchyňa, sklad, WC, obývacia izba + jedáleň, 2x komunikácia, spálňa, kancelária, kúpeľňa, terasa
Byt B – 2x komunikácia, šatník, kuchyňa, obývacia izba + jedáleň, kancelária, 2x spálňa, WC, kúpeľňa, terasa

Bilancia plôch:

Úžitková plocha: 889,60 m2
• I. NP 338,60 m2
• II. NP 349,20 m2
• Podkrovie 201,80 m2

Počet parkovacích miest 18 (z toho pre osoby ťažko telesne postihnuté: 1)
Prístup k objektu je priamy z obojsmernej miestnej obslužnej komunikácie. Navrhované spevnené plochy slúžia ako prístup k penziónu. Napájanie je na navrhované parkovisko. Navrhnuté sú dva vjazdy, z toho jeden obojsmerný. Na pozemku sú navrhnuté kolmé a pozdĺžne parkovacie miesta.

Napojenie na inžinierske siete:

• Voda – nová prípojka TvLT DN50 PN16 dĺ. 4,0 m bude napojená na verejný vodovod TvLT DN100 vedený v komunikácii na pozemku. Vodomerná šachta je osadená na pozemku. Vo vodomernej šachte bude umiestnené 1x fakturačné meradlo s uzávermi a príslušenstvom. Vodovodná prípojka pre zásobovanie objektu SO 01 dĺ. 37,0 m bude vyhotovené podľa projektu.
• Elektro – existujúca vzdušná NN prípojka sa zruší. El. Prípojka pre objekt je navrhovaná pripojením sa na existujúce vzdušné vedenie.
• Odkanalizovanie – nová kanalizačná prípojka bude napojená na verejnú kanalizáciu vedenú v komunikácii na pozemku ukončená kanalizačnou šachtou. Do kanalizácie budú dopojené jednotlivé vývody splaškovej kanalizácie z objektu cez revízne kanalizačné šachty.
• Plyn – nová plynová prípojka STL PE100 DN3 SDR11 (DN25) dĺ. 5,785m bude napojená na obecný rozvod plynu STL 32-PE-2006 vedený v komunikácii na pozemku parc.č. 449/49, ukončená v mieste, kde sa osadí plynomerná skrinka. Domové časti prípojky budú vyhotovené podľa projektu.
• Dažďové vody: odvádzanie vôd zo sedlovej strechy a zo strešných terás budú odvádzané do vsakovacích šácht vyhotovených z prefabrikovaných skruží, podložie vyplnené štrkodrvou. Odvádzanie vôd z povrchového odtoku /zrážkových vôd/ z parkoviska a spevnených plôch je navrhnuté do vsakovacích šácht cez CRC dažďové vpuste.


Lokalita:

Stupava je najbližšie situované mesto pri Bratislave a do jej centra je to zhruba 15 km. Z hľadiska dopravnej dostupnosti patrí cestný ťah smerom do Bratislavy medzi najlepšie riešené a aj preto patrí táto lokalita medzi najvyhľadávanejšie. Výhodou mesta je kompletná občianska vybavenosť, ktorá tiež napomáha atraktivite tejto lokality. V meste je základná škola, umelecká škola, zdravotné stredisko (ambulancie – pre deti a dorast, pre dospelých, interné, neurológia, očná, zubár…), lekáreň, potraviny (Billa, Bala), drogéria (DM, 101), pošta, banky (SLSP, Tatra Banka, VÚB), kaviarne, reštaurácie, módne butiky …

Podobné realitné ponuky

Na predaj moderné, exkluzívne skolaudované rekreačné chaty pri novovyb
Predaj 220.050,- €
Na predaj moderné, exkluzívne skolaudované rekreačné chaty pri novovyb

TUreality ponúka na predaj *posledná* exkluzívna rekreačná chata s výmerou pozemku 450 m2 pri novovybudovanom jazere v rezidenčnom objekte v Malých Levároch. Jedná o drevostavbu v štádiu holodomu, spĺňajúcu podmienky...

Budova 601 m2 Malé Leváre
NA PREDAJ polyfunkčná budova v Zohore - obchod, reštaurácia a 6 bytov
Predaj 453.000,- €
NA PREDAJ polyfunkčná budova v Zohore - obchod, reštaurácia a 6 bytov

Ponúkame na predaj polyfunkčný objekt s peknou reštauráciou, predajňou potravín a so šiestimi samostatnými bytovými jednotkami. Jedná sa o 3-podlažný objekt v centre obce Zohor na hlavnej ulici, ktorý je...

Budova 400 m2 Zohor