PRENÁJOM bývalého DISKOklubu Ministry v centre mesta Zvolen

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Priestor na prenájom DISKOTÉKY, KONCERTY a iné podobné akcie v priamom centre mesta Zvolen. Úžitková plocha cca 420 m2. Vynikajúca lokalita, dá sa povedať, že priamo na námestí. Jedná sa o priestory bývalého klubu Ministry of Fun Zvolen.
Dispozičné riešenie prízemie: vstupnú časť - chodba, vstupná hala, šatňa, technická miestnosť. Naľavo je dolný bar a tanečný parket, napravo je umiestnené schodisko na poschodie, kde je horný bar, boxy na sedenie, kancelária, sklad, šatňa pre personál a toalety
Priestor je multifunkčný. V budove je výborná akustika, ktorá predurčuje priestor na organizovanie rôznych kultúrno-spoločenských podujatí, koncertov, tanečná akadémia, fitness, nočný klub. Kapacita je cca 500 ľudí. Využitie týchto priestorov môže byť rôzne, podľa predstáv nového nájomníka. Priestor sa prenajíma v takom stave v akom sa nachádza.
Nehnuteľnosť je čiastočne podpivničená, postavená z tehly v tvare obdĺžnika, pokrytá plechovou strechou.
Cena prenájmu je 4.000 EUR plus energie.

Predáme aj Vašu nehnuteľnosť. Pomôžeme Vám pri príprave nehnuteľnosti na predaj. Zabezpečíme vypracovanie profesionálnych kúpnych zmlúv, znaleckého posudku, vybavíme potrebné záležitosti na katasteri, zabezpečíme odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií. V prípade potreby zabezpečíme statický posudok, vypracovanie geometrických plánov, vypratanie nehnuteľnosti a právne poradenstvo. Nájdete nás v kancelárií na A. Sládkoviča 1 vo Zvolene oproti HLAVNEJ POŠTE a vedľa SLSP. Bližšie informácie Vám poskytneme na e-mail: Tel. č. .

Podobné realitné ponuky - Budova, Zvolen