3D Objekt pre obchod a služby Kremnica

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Druh nehnuteľnosti: Objekt pre obchod a služby
Kraj: Banskobystrický kraj
Obec: Kremnica
Okres: Žiar nad Hronom
Ulica: Kutnohorská
Celková plocha: 993m2
Zastavaná plocha: 552m2
Počet poschodí: dve nadzemné podlažia a pivničné priestory
Cena: 350 000€

Spoločnosť inReality s.r.o Vám ponúka na predaj polyfunkčnú budovu v širšom historickom centre mesta Kremnica. Obec sa nachádza 17 min od okresného mesta Žiar nad Hronom. Nachádza sa na Kutnohorskej ulici na pozemku o výmere 993 m2 so zastavanou plochou 552 m2. V rokoch bola uskutočnená čiastočná rekonštrukcia. Pozostáva z dvoch nadzemných podlaží a pivničných priestorov. V objekte sa nachádza dobre zabehnutá a návštevníkmi obľúbená prevádzka pivárne. Na poschodí sú dve nadrozmerné bytové jednotky.

Exteriér: Polyfunkčná budova je stavbou obdĺžnikového pôdorysu. V zadnej časti dvora je samostatne stojaca garáž s kanceláriou a sociálnym zariadením s možnosťou využiť v budúcnosti tento priestor ako garzónku a rozsiahly drevený prístrešok slúžiaci na organizovanie letných podujatí. Do dvora sa vchádza od hlavnej cesty cez bránu na diaľkové ovládanie. Vstup do objektu možný z jednej strany z ulice od centra mesta a z druhej strany z hlavnej cesty. Objekt je napojený na všetky inžinierske siete

Interiér a Dispozičné riešenie:

Prízemie : Priestory sú veľmi kvalitne a štýlovo zrekonštruované. Slúžia ako prevádzka reštaurácie bez podávania jedál. Reštauračné priestory sú vybavené krbom ktorý vás zohreje v zimných mesiacoch, barovým pultom s kompletným vybavením, kuchyňou, sociálnym zariadením, skladmi a dvoma miestnosťami s východom na murovanú krytú terasu s vonkajším sedením.

Poschodie: Na poschodí sa nachádzajú priestory v pôvodnom, ale výbornom stave. Dve samostatné štvorizbové byty (o výmere 173,5m2 a 159m2) s priestrannými izbami.
V každej obytnej miestnosti sa nachádzajú funkčné keramické kachle.

Pivničné priestory: Vybavením pivničných priestoroch je kotolňa s pecou na vykurovanie objektu a bojler na TÚV. Taktiež sa tu nachádza 8 miestností ktoré slúžia hlavne ako skladové priestory.

Ďalej sa pod jednou z terás sa nachádza jednoizbový byt so samostatným vchodom.

Cena: 350 000,-€

Nehnuteľnosť si môžete pozrieť na videu , taktiež 3D obhliadku, na stránke www.inrealityrk.sk
Virtuálnu prehliadku polyfunkčnej budovy nájdete na https://my.matterport.com/show/?m=CsUnCS6VYzS

Ak vás táto nehnuteľnosť oslovila, alebo máte nejaké otázky, neváhajte ma kontaktovať, rád si s Vami dohodnem obhliadku.

Realitná kancelária inReality s.r.o. je členom ZRSK a riadi sa Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo pri prevode nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania na mieru prostredníctvom hypotéky pripravenú naším špecialistom.

V prípade záujmu predáme alebo prenajmeme aj vašu nehnuteľnosť.


Podobné realitné ponuky - Budova, Žiar nad Hronom