Polyfunkčný objekt s veľkým využiteľným priestorom a širokými možnosťa

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Celkový počet izieb: 9
Celková podlahová plocha: 820 m2
Rozloha pozemku: 522 m2
Počet podlaží: 3
Výťah: áno


Lokalita: Polyfunkčný objekt leží na Hybešovej ulici, ktorá spadá pod bratislavskú mestskú časť Rača. Tá svojim obyvateľom poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť. V okolí nájdete materské školy, základnú školu, gymnázium, polygrafickú strednú školu, potraviny, obchody, kaviarne, reštaurácie, poštu, fitness centrum, či iné široké spektrum služieb. Počas horúcich dní je možné využiť aj letné kúpalisko Krasňany.
Z lokality je možné dostať sa do centra mesta, či k dopravnému uzlu Račianske mýto, osobným automobilom, poprípade električkou. Z danej oblasti premávajú až tri električkové linky s dostupnosťou k spomínanému Račianskemu mýtu, do centra, či Petržalky.

 

Objekt, ako nadpis uvádza, je možné využiť na bývanie pre rodinu, ale aj na podnikanie, vzhľadom na to, že objekt ponúka množstvo miestností s ich špecifickým využitím. Samozrejmosťou je napojenie na mestskú vodu a kanalizáciu, kúrenie budovy je zabezpečené plynovým kotlom a ako pozitívum určite oceníte aj klimatizované priestory, hlavne počas leta. V objekte je internet riešený pomocou wifi.

 

Na prízemí objektu s výmerou 170 m2 sa nachádza: dve zasadačky, kuchynka, WC, chodba, archív, sklad, technická miestnosť a špeciálna miestnosť pre serverovňu.

Prvé nadzemné podlažie s plochou 216 m2 tvorí až 5 kancelárií, vstupná hala, recepcia, chodba, dve toalety, predsieň s umývadlom a kuchynský kút.

Druhé nadzemné podlažie s rovnakou výmerou ako prvé, poskytuje bytovú jednotku s 3 + 1 izbou a príslušenstvom, dve kúpeľne, WC s umývadlom, hala, chodba, komora a loggia.

Tretie nadzemné podlažie s podlahovou plochou 216 m2 predstavujú ubytovacie priestory so sociálnym zázemím, ktoré je možné využívať aj ako kancelárie, ktorých je celkovo 5, 4 kúpeľne, kuchyňa, šatník, predsieň, chodby a sklad.

 

Na pozemku, kde sídli budova sa nachádza aj dvor a vonkajšie parkovacie miesta. Povrch pokrýva dlažba, ktorej prednostnou výhodou je minimálna údržba. Vstupná brána pre parkovanie je ovládané diaľkovým ovládaním, dvor poskytuje parkovanie pre približne 5 osobných automobilov, pred samotným objektom sú k dispozícii parkovacie státia pre ďalšie 4 vozidlá.

Podobné realitné ponuky - Budova, Bratislava - Rača