Zabehnutá polyfunkčná budova s bytovou jednotkou v Trnovci nad Váhom

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

POPIS PONÚKANEJ NEHNUTEĽNOSTI:

Ponúkame Vám na predaj – Jedinečná investičná príležitosť! Nehnuteľnosť sa nachádza na hlavnej ulici v centre obci Trnovec nad Váhom. Celý objekt pozostáva z dvoch budov a veľkej zastrešenej terasy. Je oplotený s hlavnej ulice je vstup na súkromné parkovisko s kovovou posuvnou bránou. Plot má vlastnú reklamnú plochu (momentálne prenajímanú).
Jedna budova je dvojpodlažná, murovaná, zateplená, má plastové okná aj vchodové dvere. Podlaha - liaty epoxid. Na prvom podlaží sa nachádza zabehnutá prevádzka pohostinstva - do budúcna využiteľné aj ako obchod, kancelária alebo iný podnikateľský priestor.
Na poschodí je v súčasnosti plne vybavená bytová jednotka o rozlohe 60 m² so samostatným vstupom.
Druhá budova je jednopodlažná murovaná, zateplená, má plastové okná aj vchodové dvere. Je možné ju otvoriť do ulice a využívať ako samostatnú prevádzku, prípadne využiť a rozšíriť ponuku. Terasa je zastrešená s možnosťou úplného uzavretia. Podlaha je liaty epoxid. Parkovanie na vlastnom pozemku.
Objekt je napojený na kanalizáciu a všetky inžinierske siete. Internet: optika. Objekt má klimatizované priestory, je napojený na bezpečnostný a kamerový systém.
Nehnuteľnosť sa predáva ako zabehnutá prevádzka, plne zariadená a kompletne vybavená. By na poschodí je kompletne zariadený a vybavený.

Lokalita – Veľmi výhodná lokalita na bývanie a podnikanie. V blízkosti je prípoj na diaľnicu. Veľmi dobrá dostupnosť do Galanty, Šale, Trnavy, Nitry, Senca a Bratislavy. Veľmi dobrá zamestnanosť v regióne.

O cene je možné jednať !

V cene je zahrnutý kompletný realitný aj právny servis.

V prípade záujmu vám vieme zabezpečiť výhodný hypotekárny úver a poistenie.

Sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA.

Podobné realitné ponuky

EXKLUZÍVNE Predaj polyfunkčnej budovy v obci Vlčany
Predaj 109.800,- €
EXKLUZÍVNE Predaj polyfunkčnej budovy v obci Vlčany

Sprostredkujeme predaj polyfunkčnej budovy, umiestnenej v zastavanej časti obce Vlčany na pozemku (zastavaná plocha a nádvorie) o rozlohe 676 m2. Objekt sa nachádza na hlavnej ceste v obci Vlčany, vzdialenej...

Budova 364.7 m2 Vlčany