Multifunkčný objekt, centrum Spišská Nová Ves

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Číslo ponuky: 8054 - Ponúkame EXKLUZÍVNE NA PREDAJ MULTIFUNKČNÝ OBJEKT VHODNÝ NA PODNIKANIE ALE AJ BÝVANIE nachádzajúci sa v bezprostrednej blízkosti centra mesta Spišská Nová Ves. Dvojpodlažná budova má zastavanú plochu 137 m2, celková podlahová plocha na dvoch podlažiach je 143 m), plus k dispozícii je aj priestor povaly (cca 50 m2). Objekt má polyfunkčné využitie, môže byť využitý ako: ambulancia, kaderníctvo, kancelárske, obchodno-prezentačné priestory, administratívne sídlo firmy či priestory pre akékoľvek služby (napr. právna kancelária), prípadne AJ INVESTIČNY OBJEKT na ďalší prenájom. Výhodou je veľká PRESKLENNÁ PLOCHA - OKENNÝ PORTÁL S DVERAMI A VSTUP PRIAMO Z CHODNÍKA. Nehnuteľnosť sa nachádza pri hlavnej ceste v smere do centra mesta, je dobre viditeľná, prevádzka sa môže ľahko dostať do povedomia zákazníkov.

Objekt tehlovej konštrukcie BOL KOMPLETNE REKONŠTRUOVANÝ od roku 2020. Ponúka sa na predaj v štádiu holobyt - bez interiérových dverí, podláh. V rámci rekonštrukcie bola vybúraná a domurovaná predná časť objektu, nanovo realizované celé jej zastrešenie, kompletne rekonštruované zaizolované nové podlahy (cementový poter) s podlahovým vykurovaním na prízemí a poschodí, nové plastové okná, nové omietky s maľbou, hliníkový dverný portál pri vstupe, kompletne nová elektroinštalácia vrátane spínačov, rozvody vody a odpadu, zrealizované slaboprúdové kabeláže pre prevádzku modernej kancelárie, nové ústredné vykurovanie s rozdeľovačmi a novým elektrickým kotlom, bojler.

Objekt je dispozične riešený nasledovne: vstup priamo z chodníka možný cez presklenný portál alebo samostatný vstup cez vstupné dvere, predsieň (čakáreň), chodba, 2 miestnosti (50 m2, 16 m2), WC, kúpelňa s WC. Na poschodie vedie kovové schodisko, kde sa nachádza izba (25 m2), kúpeľňa s WC, technická miestnosť s kotlom.

DISPOZÍCIA vnútorného priestoru môže byť ešte UPRAVENÁ PODĽA INDIVIDUÁLNYCH POŽIADAVIEK (napr. delenie miestností). ZÁROVEŇ JE AJ MOŽNOSŤ FINALIZÁCIE STAVBY PRE KLIENTA, REALIZÁCIE NA KĽÚČ.

Podobné realitné ponuky

Markušovce (county Spišská Nová Ves)
Predaj 155.000,- €
Markušovce (county Spišská Nová Ves)

Ponuka na predaj budovy v Markušovce, ulica Slovenská.Predaj pozemku podľa GP a stavba.Cena dohodou možná.155.000 EUR za celok...

Budova 509 m2 Markušovce / Slovenská 256
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Markušovce (county Spišská Nová Ves) 155.000,- € Budova 509 m2 Markušovce
Slovenská 256
predaj