BA/JAROVCE - Financuj svoje podnikanie cez hypotekárny úver

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Chceli by ste podnikať ale chýba vám priestor? Predstavujete si priestor na prízemí s vysokými stropmi a modernými technológiami? Ako samozrejmosť očakávate vlastné parkovacie státia? Priestor, ktorý hľadáte by mal byť dobre viditeľný a mať viacero vstupov a ideálne aj možnosti úpravy. A viete, že všetko toto máme? A navyše priestor disponuje aj predzáhradkou a je na Liste vlastníctva zapísaný ako byt čo znamená, že si ho viete prefinancovať cez hypotekárny úver.
Predstavujeme vám prízemný byt s predzáhradkou v rezidenčnom projekte Opal. Tento byt je jedinečný a je možné ho používať na bývanie aj na podnikanie, prípadne sa dá skombinovať bývanie aj podnikanie.

HLAVNÉ VÝHODY:

VYPRACOVANÝ ZNALECKÝ POSUDOK zahrnutý v predajnej cene (výška znaleckého posudku 285.000€ - viac ako kúpna cena) - nakoľko je priestor vedený ako byt je možné prefinancovať kúpu prostredníctvom hypotekárneho úveru.
VLASTNÉ PARKOVACIE MIESTA PRIAMO PRE BYTOM
MODERNÉ TECHNOLÓGIE - podlahové vykurovanie
- stropné chladenie
NADŠTANDARD - hliníkové okná
- príprava na elektricky ovládanie žalúzie
VYSOKÉ STROPY - viac ako 4m2 vo veľkej časti bytu

PREDZÁHRADKA 90m2

DISPOZÍCIA:
Byt je v súčasnosti riešený ako 3 izbový byt. Nachádza sa na prízemí s predzáhradkou. Má dva samostatné vstupy - jeden vstup je cez bytový dom a druhý samostatný vstup z ulice do izby s celopresklenenou stenou. Vďaka svojej dispozícii a dvom samostatným vstupom umožňuje tento byt rozdelenie na kancelársko/obchodný priestor s vlastným parkingom priamo na ulici. Tento priestor je možné užívať ako predajňu, kanceláriu, kadernícky salón, prípadne vďaka vysokým stropom (viac ako 4m v celom byte) je možné dorobiť "galériu", čím sa dosiahne rozšírenie m2 o ďalšiu "pracovňu" alebo zázemie obchodného priestoru. V prípade takéhoto rozdelenia na byt a kanceláriu zostane na bývanie veľmi zaujímavy 2 izbový byt s kuchyňou, WC, kúpeľňou a skoro 90m2 predzáhradkou. Pre lepšiu predstavivosť odporúčame si pozrieť priložený pôdorys. Určite s nami budete súhlasiť, keď povieme, že odkladacieho priestoru nikdy nie je dostatok, preto v prípade záujmu si viete k tomuto bytu prikúpiť 2x skladový priestor (umiestnené vedľa seba, možnosť prepojiť), každý s výmerou 2m2, cena tohto skladového priestoru je 4.000€/priestor.
Výmera: Byt: 82,49m2 + možnosť zväčšiť dobudovaním galérie
Terasa: 18,8m2
Predzáhradka: 90m2

TECHNICKÉ ŠPECIFIKÁCIE:
Bytový dom je novostavba skolaudovaná v roku 2023, základom nosnej konštrukcie je železobetónový skelet s murovanými výplňami + tvárnice (YTONG). Byt je vyhotovený v štádiu holobyt. O tepelnú pohodu sa v byte stará podlahové vykurovanie, v lete poteší stropné chladenie. Okná sú hliníkové s izolačným trojsklom.

PARKOVANIE:
Parkovanie je možné zakúpiť priamo na ulici pred bytovým domom, cena za jedno parkovacie státie je 13.000€. K dispozícii sú 2 parkovacie státia.

LOKALITA:
Nachádza sa na Jantárovej ulici č. 48 v novom polyfunkčnom objekte OPAL v Bratislavskej mestskej časti Jarovce. V dosahu/pešej dostupnosti sa nachádzajú potraviny: DELIA, KRAJ, lekáreň, reštaurácie, kaderníctvo, škola, škôlka, futbalové ihrisko, zástavka MHD (za 12 min v centre mesta pod mostom SNP). Vo vnútrobloku sa nachádza nové detské ihrisko a spoločný priestor pre obyvateľov. Priamo z Jaroviec sa dá napojiť na obchvat D4 - spojenie s novým Lužným mostom.

Táto nehnuteľnosť je ponúkaná prostredníctvom spoločnosti Domy pre ľudí - v provízii sprostredkovateľa sú zahrnuté poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti - základný poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľnosti vo výške 66€, poplatky za overovanie podpisov predávajúcich na zmluvách, vypracovanie zmlúv a autorizácia zmlúv advokátom, poistenie pre prípad spôsobenej škody do výšky 1,5mil€, hypotekárne poradenstvo a kompletný realitný servis.

Podobné realitné ponuky

BA/JAROVCE - Financuj svoje podnikanie cez hypotekárny úver
Predaj 245.000,- €
BA/JAROVCE - Financuj svoje podnikanie cez hypotekárny úver

Chceli by ste podnikať ale chýba vám priestor? Predstavujete si priestor na prízemí s vysokými stropmi a modernými technológiami? Ako samozrejmosť očakávate vlastné parkovacie státia? Priestor, ktorý hľadáte by mal...

Obchodné priestory 173 m2 Bratislava - Jarovce / Jantárová 48a
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
BA/JAROVCE - Financuj svoje podnikanie cez hypotekárny úver 245.000,- € Obchodné priestory 173 m2 Bratislava - Jarovce
Jantárová 48a
predaj