Apartmány Vyšná Boca Nízke Tatry

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Priamo pod lyžiarskym strediskom Bačova Roveň a Čertovica nachádza sa štýlový apartmánový dom rodinného typu celkovo s 12 apartmánmi a reštauračným zariadením.

Apartmány Vyšná Boca Nízke Tatry
Projekt Apartmány Boca vznikol rekonštrukciou bývalého turistického hotela ležiaceho v centrálnej časti obce Vyšná Boca. Hlavnou myšlienkou investora bolo vybudovať štýlový apartmánový dom rodinného typu, ako miesto pre oddych v kruhu svojich najbližších s možnosťou stravovania, priamo v objekte. Objekt pozostáva z 3 nadzemných podlaží a suterénu. Reštaurácia s barom a krbom na 1. nadzemnom podlaží bude poskytovať služby tak pre vlastníkov apartmánov, ako aj pre obyvateľov a návštevníkov Vyšnej Boce. Na 2. a 3. nadzemnom podlaží je situovaných 12 apartmánov, každý disponuje kuchynkou, balkónom, skladovým priestorom v suteréne a vlastným parkovacím miestom.

Lokalita
Obec Vyšná Boca je malá, pôvodne banícka obec, leží pod Čertovicou a Rovnou hoľou, na konci 16 km dlhej Bocianskej doliny, v ochrannom pásme NAPANT-u. Preteká ňou potôčik Bocianka. Poloha mimo hlavného cestného ťahu robí toto miesto oázou kľudu a ticha. Zachovaná drevená architektúra sa postupne mení na rekreačné chalupy. Vlastníkmi sú ľudia z celého Slovenska, ktorí dávajú prednosť pobytu v tichu prírody vo vlastnej nehnuteľnosti, pred pobytom v zariadení hotelového typu.

Letné aktivity
Počas letných mesiacov si prídu na svoje vysokohorskí turisti, je výborným východiskom na túry do Ďumbierskych a Kráľovohoľských Tatier. Milovníci cyklistiky si určite vyberú z množstva cyklotrás. V Liptovskom Hrádku je možné ísť na prehliadku gotického Hradu a renesančného Kaštieľa. Navštíviť sa dá Jaskyňa mŕtvych netopierov, Bystrianska jaskyňa-najväčšia kvapľová jaskyňa a v neďalekej Jánskej doline celoročne prístupná Stanišovská jaskyňa. Pri dovolenkových potulkách nevynechajte návštevu lanového parku Tarzania a najväčšieho vodného parku na Slovensku Aquapark Tatralandia s termálnou minerálnou vodou. Pre vyznávačov golfu je na 30 min, vzdialených Táloch k dispozícii golfové centrum s prvým 18-jamkovým majstrovským ihriskom na Slovensku.


Zimné aktivity

Zážitok zo zimných športov ponúkajú zasnežené svahy lyžiarskych stredísk Bačova Roveň priamo v obci, neďaleká Čertovica, Mýto pod Ďumbierom, Tále či Chopok- Juh so strediskami Srdiečko a Krupová. Na svoje si prídu vyznávači zjazdového lyžovania, skialpinizmu i bežkovania.

Cena zahŕňa kompletne dokončený apartmán v stave štandard, vrátane spoluvlastníckeho podielu na pozemku, spoločných častiach a spoločných zariadeniach a vrátane balkónu, skladového murovaného priestor v suteréne (pivnica) a jedného parkovacieho státia vo vnútornom areáli apartmánového domu.
Štandardné vyhotovenie zahŕňa: plávajúce podlahy v obytných miestnostiach, ktoré ladia s interiérovými obložkovými dverami, v kúpeľni a vo WC je osadená sanita a položená keramická dlažba a obklad.
Výber kuchynskej linky je ponechaný na budúceho vlastníka a nie je súčasťou vybavenia.

Možnosť kúpy celého komplexu

Podobné realitné ponuky

Predaj, hotel Hybe - EXKLUZÍVNE HALO REALITY
Predaj Cena v RK
Predaj, hotel Hybe - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

Ponúkame na predaj investičný objekt - bývalý hotel Hybe s pozemkom o celkovej výmere 16961 m2, ktorý sa nachádza v blízkosti podtatranskej obce Hybe, v objatí krásnej liptovskej prírody.POPIS...

Hotely a penzióny 16961 m2 Hybe
Atraktívny zabehnutý penzión na predaj pri Liptovskej Mare
Predaj 495.000,- €
Atraktívny zabehnutý penzión na predaj pri Liptovskej Mare

Mezei&Mezei vám ponúka atraktívny zabehnutý penzión na predaj pri Liptovskej Mare. Nehnuteľnosť je postavená na krásnom pozemku o výmere 3400 m2 ktorý ponúka dosť priestoru na vaše podnikateľské záujmy. Samotný...

Hotely a penzióny 200 m2 Gôtovany
Predaj, hotel Hybe - EXKLUZÍVNE HALO REALITY
Predaj Cena v RK
Predaj, hotel Hybe - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

Ponúkame na predaj investičný objekt - bývalý hotel Hybe s pozemkom o celkovej výmere 43388 m2, ktorý sa nachádza v blízkosti podtatranskej obce Hybe, v objatí krásnej liptovskej prírody.POPIS...

Hotely a penzióny 43821 m2 Hybe
Penzión Nízke Tatry – Pavčina Lehota  (458.333 € bez DPH)
Predaj 550.000,- €
Penzión Nízke Tatry – Pavčina Lehota (458.333 € bez DPH)

Realitná kancelária R&MZ reality Vám ponúka apartmánový dom pred dokončením kompletnej rekonštrukcie a dostavby v obci Pavčina Lehota, ktorá sa nachádza na vstupe do Demänovskej doliny, cca 8 km od...

Hotely a penzióny 1684 m2 Pavčina Lehota
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Predaj, hotel Hybe - EXKLUZÍVNE HALO REALITY Cena v RK Hotely a penzióny 16961 m2 Hybe predaj
Atraktívny zabehnutý penzión na predaj pri Liptovskej Mare 495.000,- € Hotely a penzióny 200 m2 Gôtovany predaj
Predaj, hotel Hybe - EXKLUZÍVNE HALO REALITY Cena v RK Hotely a penzióny 43821 m2 Hybe predaj
Penzión Nízke Tatry – Pavčina Lehota (458.333 € bez DPH) 550.000,- € Hotely a penzióny 1684 m2 Pavčina Lehota predaj