APARTMÁNY NA PLÁŽI, TOP LOKALITA, MARINA

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Na prodej luxusní apartmány na pláži!!

Top lokalita v bezprostřední blízkosti pláže, vzdálenost k letišti jen 15 minut jízdy. Na prodej jsou tři apartmány ve špičkové novostavbě na vynikajícím místě. Budova je postavena ze špičkových materiálů s vynikající izolací a je kompletně obložena přírodním kamenem. Okna a dveře jsou ALU, keramika je porcelánová, parkety vysoké třídy, WC a koupelny top kvalita, systém topení a chlazení ve všech prostorách fan coil a mnohem více ….

PŘÍZEMÍ
Apartmán o rozloze 101 m2, který se skládá z vstupního prostoru, tří ložnic, dvou koupelen, open space obývacího pokoje s kuchyní a jídelnou a překrásné terasy o rozloze 17 m2 s otevřeným výhledem na moře. K bytu patří i velká boční terasa (65 m2).

PATRO
Apartmán o rozloze 102 m2, který se skládá z vstupního prostoru, tří ložnic, WC a koupelny, open space obývacího pokoje s kuchyní a jídelnou, dvoru 9 m2 a překrásné terasy o rozloze 24 m2 s otevřeným výhledem na moře.

2. PATRO
Apartmán o rozloze 101 m2, který se skládá z vstupního prostoru, tří ložnic, dvou koupelen, open space obývacího pokoje s kuchyní a dvoru 10 m2, jídelny a překrásné terasy o rozloze 17 m2 s otevřeným výhledem na moře.


Pro všechny další informace o nemovitosti a kvůli dohodě o termínu prohlídky nás kdykoliv s důvěrou kontaktujte.

POZNÁMKA:
Agentúrna provízia nie je zahrnutá v cene.

Podobné realitné ponuky

Sevid – nádherný luxusne zariadený apartmán s výhľadom
Predaj 560.000,- €
Sevid – nádherný luxusne zariadený apartmán s výhľadom

Ponúkame na predaj luxusne zariadený 4 izbový prízemný apartmán s výhľadom na more v lokalite Sevid.Apartmán pozostáva z 3 spální, 2 kúpelní a otvoreného priestoru kuchyne, obývačky a jedálne...

Rekreačný apartmán 84 m2 Sevid
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Sevid – nádherný luxusne zariadený apartmán s výhľadom 560.000,- € Rekreačný apartmán 84 m2 Sevid predaj