BYTY SLANEC - predaj posledných voľných bytov v lukratívnej časti Rače

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Realitná kancelária MIRABELL predáva posledné voľné 3-izbové a 4-izbové byty v novostavbe projektu BYTY SLANEC v lukratívnej lokalite. Bytový dom sa nachádza v novovybudovanej rezidenčnej štvrti Slanec ako architektonicky ucelená časť obytného súboru SLANEC, v lokalite určenej pre nízkopodlažnú bytovú zástavbu. Byty sa predávajú v prevedení vyšší štandard.

Bytový dom bol skolaudovaný v 07/2009.

Bytové domy sa nachádzajú v susedstve zelených viníc s výhľadom na Bratislavu, Malé Karpaty, Kamzík a okolie. Pozemok je situovaný v mierne svahovitom juhozápadnom teréne, v tichej lokalite s dobrou dostupnosťou do centra mesta i na neďaleký diaľničný obchvat. Dostupnosť do centra mesta je približne 10 minút jazdy autom. Len 5 minút peši a ocitnete sa v prostredí lesa prepleteného vyznačenými turistickými chodníkmi pre peších a cyklistov. V zimnom období okolité prostredie poskytuje okrem prechádzok aj lyžiarske bežecké stopy. Lokalita je dostupná verejnou hromadnou dopravou.

Ceny sú konečné, teda vrátane provízie realitnej kancelárie (sme zmluvným partnerom developera) - zahŕňa kompletný právny a predajný servis (ZBZ, KZ, návrh na vklad, notár, kataster, banky, preberací protokol).

Zabezpečíme kompletné hypotekárne poradenstvo s bonusom – znalecký posudok.

Kontakt: tel. č. , e-mail:

Ponuky voľných bytov si môžete pozrieť na našej stránke:
http://reality.mirabell.sk/byty-slanec-predaj-poslednych-volnych-bytov-v-lukrativnej-casti-race-309297

Podobné realitné ponuky - Výstavba bytov, Bratislava - Rača