DONOVALY - 2 - 3 izbové apartmány priamo v lyžiarskom stredisku

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Snívate o ideálnej dovolenke vo vlastnom novom apartmáne v krásnom prostredí banskobystrických hôr- Donovalov, ktoré umožňujú plné využitie celej lyžiarskej sezóny a príjemných prechádzok a chvíľ strávených počas leta? Máme pre Vás skvelú ponuku.

Ponúkame na predaj niekoľko samostatných , plne vybavených alebo nezariadených apartmánov , v apartmánovom dome priamo v centre lyžiarskeho strediska . Apartmánový dom bol skolaudovaný v roku 2008.

PARKOVANIE
Parkovanie je možné priamo pred apartmánovým domom. V prípade záujmu o vlastnú samostatne uzamykateľnú garáž je možné dokúpiť box priamo v suteréne apartmánového komplexu odkiaľ sa výťahom dostanete priamo na chodbu k apartmánu.

DISPOZÍCIA APARTMÁNOV:
V ponuke sú apartmány:
2 izbové :pozostávajú z jednej samostatnej spálne, obývacej izby spojenej s kuchyňou a samostatnou kúpeľňou s WC, loggia
3 izbové :pozostávajú z dvoch samostatných spálni, obývacej izby spojenej s kuchyňou a samostatnou kúpeľnou, v niektorých typoch aj samostatné WC, loggia
Výmery jednotlivých apartmánov sa pohybujú od 56,5 m2 do 100 m2 . Výmera je udávaná bez výmery loggie (loggia cca 8m2)

Každý apartmán má jednu alebo dve loggie. Kúpeľňu buď s vaňou, alebo sprchovacím kútom. WC je v niektorých apartmánoch samostatné, v niektorých spojené s kúpeľňou. Apartmány sú vyhotovené v rôznych štandardoch - je možné si vybrať. Je možné si vybrať aj zariadený aj nezariadený apartmán.
V apartmánoch je možnosť pripojenia na káblový rozvod televízie a internetu.

V zariadených apartmánoch sa nachádza :
- kuchyňa so sklokeramickou varnou doskou, rúrou, mikrovlnnou rúrou a chladničkou, jedálenským stolom a stoličkami,
- rozkladací gauč v obývacej časti, konferenčný stolík, komoda pod televízorom, regálová skrinka,
- manželská posteľ s nočnými stolíkmi, skriňa s úložným priestorom a komoda v spálni, dve samostatné postele v druhej spálni ( v prípade apartmánu s 2 spálňami).

Apartmány je možno prenajímať za výhodné ceny počas celého roka, čím sa stávajú výbornou nielen rekreačnou ale aj investičnou príležitosťou.

LOKALITA:
V bezprostrednej blízkosti apartmánového domu sú okrem zjazdoviek dostupné vyhľadávané turistické trasy, cyklotrasy, bežkárska trať, bobová dráha, lanovka, lezecká stena, opičia dráha, množstvo aktivít pre deti a rôzne iné voľnočasové atrakcie, čo zabezpečuje plnohodnotné trávenie letnej aj zimnej sezóny. Výborná občianska vybavenosť : reštaurácie, obchody a pod.

SLUŽBY:
Majitelia môžu bezplatne využívať služby lyžiarne. Za poplatok je možné využívať služby reštaurácie (raňajky, obedy, večere), kaviarne, wellness centra.

Ceny jednotlivých apartmánov začínajú od 115 000 € vrátane provízie realitnej spoločnosti.

V prípade záujmu si neváhajte prezrieť detailnejšiu ponuku jednotlivých apartmánov.

Táto nehnuteľnosť je ponúkaná prostredníctvom spoločnosti Domy pre ľudí - v provízii sprostredkovateľa sú zhrnuté poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti - základný poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľnosti vo výške 66€, poplatky za overovane podpisov predávajúcich na zmluvách, vypracovanie zmlúv a autorizácia zmlúv advokátom, poistenie pre prípad spôsobenej škody do výšky 1,5mil€, hypotekárne poradenstvo a kompletný realitný servis.

Podobné realitné ponuky