APARTMÁNOVÝ DŮM S BAZÉNEM, OKRUG DONJI

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Dům má celkem 327 m2, je využíván k pronájmu v letní turistické sezoně.
Dům se skládá ze suterénu, přízemí, prvního patra a podkroví. To je celkem 7 oddělených, zařízených apartmánů. V přízemí a v 1. patře se nacházejí 4 stejně zařízené apartmány, v každém 2 ložnice a každý app s přistýlkou může přijmout 5 osob. V podkroví jsou dva menší jednopokojové apartmány a do každého se mohou ubytovat 3 osoby. V přízemí je jednopokojový apartmán, také zařízen a vybaven. .
Před domem je vyhřívaný bazén (32 m2), kolem něj lehátka. Před bazénem je krytý prostor, kde jsou stoly a židle. Před spodní částí domu je velká terasa, kde jsou také lehátka na opalování.
V jedná části parcely jsou 2 grily a velké stoly k posezení mimo apartmánů. Kolem domu jsou kamenné dlaždice (bračský kámen). Okna a dveře jsou PVC, uvnitř domu jsou dřevěné dveře. Na domě je postavena termofasáda. Vytápění a chlazení pomocí klimatizací, které jsou ve všech apartmánech. Podlahy v apartmánech jsou parkety a v kuchyních, jídelnách a koupelnách jsou dlaždice.
Dům se začal stavět v r. 1990 (přízemí) a poté se pokračovalo v r. 2004. Objekt disponuje 7 parkovacími místy. Dům se prodává výhradně zařízený (tak, jak je). K moři je cca 100 m, pláže jsou betonové a cca. 500 m od domu je městská, písečná pláž s kavárnou a restaurací v blízkosti. Do centra Čiova je cca. 5 km. Autobusová zastávka je cca. 100 m od domu.

Dům je vhodný pro pronajímání v cestovním ruchu ale i jako rodinná vila pro život. Pronájem je velmi úspěšný, hodně hostů se vrací a vše by to přešlo na nového majitele.

POZNÁMKA:
RK provize není zahrnutá v ceně

Podobné realitné ponuky - Hotely a penzióny, Trogir